Łukasz K. Opublikowano 23 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2010 Pszepraszam za post pod postem ale myślę że zasługuje to na uwagę. Więc przykeiłem naklejki pod spodem modelu ( 2 funkcję:rozróżnienie w górzę,i upiększenie modelu) Ostateczna konfiguracja: -Pakiet 2S 2650mah, PAKIET 2S 1500MAH dualsky, może pakiet Ray 1300mah 2s Silnik Tower pro Black (Ciąg 300-450g akrobatki,1 kg trenerki) Regulator SS 40a 2 serwa tp 5g 1 serwo 9g (kierunek) Uploaded with ImageShack.us W całej okazałości(oprócz maski silnika) Uploaded with ImageShack.us Taki układ sobie wymyśliłem Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Do zrobienia pozostało: Przykręcić serwo na kierunek,zamontować serwo,wykminić coś z włożeniem pakietu(nie mieści się z końcówką do ładowania-pakiet dualsky 1400 mah i 2650mah)Zamontować silnik-i tu pytanie jakie kąty,słyszałem że w parkflyerach wszystko jest na 0 ale wole sięspytać. Pozdrawiam Łukasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrian06adik Opublikowano 23 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2010 nie! w każdym modelu silnik musi byś trochę "skręcony" :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz K. Opublikowano 31 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2010 Dziś kupiłem serwo na kierunek-jednak hobby king 4,3g(nie mieli 9 g) Za 3-4 tygodnie oblot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sudik Opublikowano 3 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2010 Takie pytanko na jakiej śrubie masz przykręcane skrzydła do kadłuba? Robie podobny model i nie wiem czy dać m4, czy może jednak m3 wytrzyma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz K. Opublikowano 3 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2010 to jest śruba plastikowa M4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sudik Opublikowano 3 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2010 ok dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz K. Opublikowano 5 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 Zważyłem model razem z pakietem 2650mah 12c 2s - waga 450gram,to dużo?Czy ten pakiet się nada(mam też 1400mah ale nie wchodzi do kadłuba) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz K. Opublikowano 8 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2010 Ostateczna konfiguracja: Silnik Tp black(450g) Serwa: Lotki TP 5g,kierunek tp 5g,wysokość hobbycity 4,3g Akum:2650mah 2s 12c,ewentualnie 1400mah Dualsky 2s 20c-jeśli wykompinuje coś z mocowaniem Regiel:SS 30a(?) Śmigło 8x4,8x6 APC W sobotę jak będzie pogoda oblot na Kraśnickim lotnisku,trzymajcie kciuki bo się trochę boję :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz K. Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Na pikniku modelarskim w Kraśniku kupiłem do speeda nowy silnik Ray cd teraz model dostał takiej szybkośći że go nie opanowałem i trochę rozbiłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.