Maciej Ritmann Opublikowano 19 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2010 Witajcie, pozwolę sobie załączyć wiadomość zo Was. "29marca, w Warszawie odbędzie się koncert Fundacji Mam Marzenie. Oddział Warszawski miał Marzyciela - Mateusza, którego wielkim marzeniem było nagranie piosenki. Piosenka została napisana przez Jego koleżankę z zespołu. Niestety Mateusz zmarł. Dlatego oddział warszawski postanowił zorganizować koncert charytatywny. Piosenka którą Wam wysyłam jest piosenką Mateusza i Natalii. Już teraz w wszystkich wolontariuszy Fundacji wywołuje silne emocje i wzrusza. Koncert będzie magiczny! Serdecznie zapraszam do Warszawy na godz 18:00 do Teatru Polskiego Bilety - 60zł Na koncercie wystąpią: MIECZYSŁAW SZCZEŚNIAK, Dorota Miśkiewicz, Katarzyna K8 Rościńska, zespół IRA, chór Gospel - Sound'n'Grace, chór Pueri Cantores Plocenses Anny Bramskiej z Płocka, skąd pochodził Mateusz oraz jego koleżanka - Ewelina, z którą śpiewał piosenkę "Magiczna Gwiazdko" i otrzymał wokalne Grand Prix w Płocku. Aranżację muzyczną opracuje Krzesimir Dębski. Mam nadzieję że Wam również spodoba się Fundacyjna piosenka. MIEJCIE WIARĘ W MARZENIA! Sięgajcie wysoko! Wszechświat sprzyja bowiem marzycielom!! Miłego dnia życzę wszystkim! Ania" W imieniu siostry serdecznie zapraszam, zainteresowanym piosenką: na pw przyślijcie mi swój mail, a ja prześlę wam oryginalny mail z załączniiem. Myślę, że warto poświęcić chwilę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.