alyan Opublikowano 19 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2010 Wszyscy się chwalą czego słuchają to ja też wywlokę czego słucham i mi (mnie?) się podoba. Jestem fanem tej kapeli. Kebab - klasyka wg mnie. Krysia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Callab Opublikowano 19 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2010 "Kebab w cienkim cieście" - to jest od jakiegoś czasu nr 1 na mojej prywatnej liście przebojów ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 19 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2010 Grupa Skiflowa Zacier, jako twór muzyczno-prowokacyjno-pijacki o rodowodzie electronic-folk-punk-rock’owym, powstała w 1984 roku. Zacier to skrót od: Zrzeszenie Artystów Cierpiących i Entuzjastycznie Rżnących. Pierwszą piosenką Zacieru był Odpad Atomowy, chociaż najstarsze teksty (Oda do Przyrodzenia, Karetka Pogotowia) pochodzą z 1980 roku. Fajna geneza ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ertman_176 Opublikowano 19 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2010 http://www.youtube.com/watch?v=645FKa2audg&feature=related Ja wolę tą wersję, po prostu w takim tempie lubie granie bardziej :wink: PS. Teledyksk Krysia to kawałki z Suma jak dobrze widze [w każdym razie coś z ZF Skurcz] :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alyan Opublikowano 19 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2010 Tutaj jest też fajny "zacieralny" klimat. Nr 3 na mojej liście. Edit: Tak Paweł, masz rację :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.