Gość Anonymous Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Wpadnij kiedy do Mikoszewa - polatamy razem. Z Pruszcza to niedaleko.... A, prognozy na jutro są dość korzystne jeżeli chodzi o wiatr - poniżej 4m/s Co do symulatora miałem podobnie - na ekranie wszystko cacy a jak poleciałem EasyGliderem to tragedia......ledwo wróciłem na ziemię w jednym kawałku. No ale ja nie miałem wiatru przeciw sobie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blondynixx Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2010 W którym miejscu latałeś? Podoba mi się to zbocze a też jestem z Pruszcza, poznać nie mogę. PS. jak będę miał model i aparaturę gotową do lotu możemy razem polatać :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xks_de Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2010 to zbocze jest u mnie w ogrodzie... a co do lotów to puki co będę latał w polach niedaleko domu, a dopiero jak się nauczę latać to wtedy gdzieś indziej pojadę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blondynixx Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Wydzierżawię z chęcią :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xks_de Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2010 no i skończyłem model, jeszcze bardziej niestaranny niż poprzedni, leciał niecałe 2 sekundy... za mało gazu dałem, a później zachciało mi się polatać nim jako szybowcem, rzuciłem nim kilka razy aż się w końcu połamał... ale z jednej strony i dobrze, bo tym razem naprawdę się przyłożę do budowy filmu nawet nie wrzucam, bo nic w tym ciekawego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.