lasek Opublikowano 22 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2010 Witam, Mam na imię Marcin, mieszkam w okolicach Warszawy. Modelarstwem się interesowałem od najmłodszych lat i wtedy sklejałem namiętnie modele plastikowe i kartonowe. mam ich pokaźną ilośc jeszcze w piwnicy pewnie z ponad 50. Od dawna się nie zajmowałem sklejaniem ale teraz spodobały mi się modele RC. Chce zacząc od symulatora a pożniej przejde do konkretów. Pozdrawiam, Marcin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jary14 Opublikowano 22 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2010 I bardzo dobrze Fajne podejście do sprawy - dobrze wróży Witamy :wink: P.S uzupełnij profil o wiek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StoQ Opublikowano 22 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2010 Witamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.