41G66 Opublikowano 21 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2007 Witam Mam pytanko czy ktoś latał Acromasterm? Liczę na jakieś wskazówki - może wymianę doświadzczeń. Pozdrawiam Gienek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr Opublikowano 22 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2007 pokarz zdjęcia tego ACROMASTERA, a tak wogóle to jest jeszcze powitalnia, a nie tu ni z gruszki ni z pietruszki, bo nic o tobie nie wiadomo :!: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rabbitlkr Opublikowano 22 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2007 Piotrze, zajrzyj do powitalni i czegoś się dowiesz o koledze;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
41G66 Opublikowano 22 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2007 Kolego :?: Jestem już po powitaniach , ach szkoda że nie było Cie na imprezie A propo fotek :? w jaki sposób wstawia się je na forum Pozdrawiam Gienek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Way Opublikowano 22 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2007 Co do zdjęć to wklejasz je na serwer np www.fotosik.pl , http://imageshack.us/ Potem tylko podajesz adresy do tych zdjęć i wklejasz je na forum. Tylko musisz się zarejestrować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
41G66 Opublikowano 22 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2007 Fajnie - szybka podpowiedz Bardzo diękuje za porade Pozdarawiam Gienek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr Opublikowano 22 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2007 :oops: sorki, ale myślałem że twój pierwszy post, a zresztą nie wiem może mi się soś przewidziało, ostatnio mi komp szwankuje ale mniejsza o mniejszość, chciałbym zobaczyć ten model bo mi się wydaje że ten acromaster to dwupłat, bo mam takiego akurat rysunki poglądowe i w przyszłości kto wie, może bym się skusił na coś takiego??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alchemique Opublikowano 22 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2007 Google YouTube Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr Opublikowano 22 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2007 ech :? szkoda że to nie dwupłat, jak pożyczę aparat to pokażę jak wygląda model o który mi chodziło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr Opublikowano 22 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2007 chodziło mi o taki model Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boogie Opublikowano 22 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2007 Nie mam tego modelu, ale przyznam ze mi slinka na niego cieknie. Sporo znajdziesz na rcgroups, gdzie jest wiele modyfikacji opisanych. Beznadziejne ma zamocowanie silnika- wszyscy to potwierdzaja. Co do 3d to model lata naprawde niezle, ale wymaga lekkiego wyposazenia- pakietow max 2100 3s 20C, a nie ponad 3000 jak zaleca producent. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ładziak Opublikowano 22 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2007 Piotr, podałeś zły link do zdjęcia - powinno być: (img]http://images21.fotosik.pl/320/6cfd00c6c459f1a3med.jpg[/img) - tylko zmień nawiasy okrąłe (pierwszy i ostatni) na kwadratowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
41G66 Opublikowano 22 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2007 Witam ponownie Jestem dziś po lotach na ACROMATERze Fajnie lata , chociaż przyznam się skromnie że to mój pierwszy 3D Ale latanie takim samolocikiem to czysta przyjemność Trochę konkretów - w samolocie zastosowałem silnik AXI 2420/12 POŻĄDNIE CIĄGNIE a smigiełko 10x5 no i oczywiscie paliwo w formie uporzadkowanych elektronów Li pol 3300mAh naprawdę to dobra formuła ciągnie samolocik pionowo - SUPER Pozdrawiam Gienek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.