Skocz do zawartości

LOTY Z ACROMASTEREM

41G66

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam pytanko czy ktoś latał Acromasterm?

Liczę na jakieś wskazówki - może wymianę doświadzczeń.

Pozdrawiam Gienek

Opublikowano

pokarz zdjęcia tego ACROMASTERA, a tak wogóle to jest jeszcze powitalnia, a nie tu ni z gruszki ni z pietruszki, bo nic o tobie nie wiadomo :!:

Opublikowano

Kolego :?:

Jestem już po powitaniach , ach szkoda że nie było Cie na imprezie :D

A propo fotek :? w jaki sposób wstawia się je na forum

Pozdrawiam Gienek

Opublikowano

Co do zdjęć to wklejasz je na serwer np www.fotosik.pl , http://imageshack.us/

Potem tylko podajesz adresy do tych zdjęć i wklejasz je na forum. Tylko musisz się zarejestrować.

Opublikowano

:oops: sorki, ale myślałem że twój pierwszy post, a zresztą nie wiem może mi się soś przewidziało, ostatnio mi komp szwankuje

ale mniejsza o mniejszość, chciałbym zobaczyć ten model bo mi się wydaje że ten acromaster to dwupłat, bo mam takiego akurat rysunki poglądowe i w przyszłości kto wie, może bym się skusił na coś takiego???

Opublikowano

ech :? szkoda że to nie dwupłat, jak pożyczę aparat to pokażę jak wygląda model o który mi chodziło

Opublikowano

Nie mam tego modelu, ale przyznam ze mi slinka na niego cieknie. Sporo znajdziesz na rcgroups, gdzie jest wiele modyfikacji opisanych. Beznadziejne ma zamocowanie silnika- wszyscy to potwierdzaja. Co do 3d to model lata naprawde niezle, ale wymaga lekkiego wyposazenia- pakietow max 2100 3s 20C, a nie ponad 3000 jak zaleca producent.

Opublikowano

Witam ponownie

Jestem dziś po lotach na ACROMATERze

Fajnie lata , chociaż przyznam się skromnie że to mój pierwszy 3D

Ale latanie takim samolocikiem to czysta przyjemność

Trochę konkretów - w samolocie zastosowałem silnik AXI 2420/12 POŻĄDNIE CIĄGNIE

a smigiełko 10x5 no i oczywiscie paliwo w formie uporzadkowanych elektronów

Li pol 3300mAh naprawdę to dobra formuła ciągnie samolocik pionowo - SUPER

Pozdrawiam Gienek

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.