pawel_244 Opublikowano 22 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2007 Witam Modelarstwem zajmuje sie dosc dlugo bo od 1995r z malutkimi przerwami po drodze. Jednak to co sie zacznie od dziecinstwa lubi zostac na zawsze i tak jest u mnie latanie to moja pasja. Jezeli chodzi o budowe modeli to preferuje wlasne konstrukcje balsowe i depronowe. Moje drugie hobby a zarazem zawod to elektronika. Dzialy elektroniki jakimi sie zajmuje: uklady cyfrowe (mikroprocesorowe) oraz uklady transmisji radiowej. Oczywiscie inne tez ale w mniejszym stopniu. Co mam zamiar zrobic dla modelarstwa, na pewno zajac sie tematyka przesylu obrazu na zywo z kamery CDD ( tor transmisji -radiowy) na ziemie, np do malego TV LCD. Powiem wiecej juz cos takiego milem zrobione jednak urzadzenie wyszlo dosc ciezkie:) No coz ale sie rozpisalem. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 22 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2007 Witaj Goń do działu rc-cam :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter Opublikowano 22 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2007 Witaj. A juz myslalem ze tylko ja mam szalone pomysly :crazy: Witam na pokladzie . :jupi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel_244 Opublikowano 22 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2007 Nie nie ja tez mam hehe, mysle jeszcze o strzelaniu rakietkami ale kurcze z tym to juz jest duzo gorsza sprawa a onaprowadzanych rakietach podczepionych pod model mozna tylko pomarzyc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 22 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2007 btw jak trafiłeś na to forum? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel_244 Opublikowano 22 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2007 Znajomy mi powiedzial Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 22 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2007 Witam administratorów forum... A witam USERA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Way Opublikowano 23 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2007 Witamy witamy. Nareszcie ktoś bliżej Bydgoszczy :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel_244 Opublikowano 23 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2007 Troche ludzi jest z okolicy rowniez na tym forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czhomik Opublikowano 23 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2007 Siema Paweł widzę że wreszcie trafiłeś na FORUM :mrgreen: :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel_244 Opublikowano 23 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2007 Ano Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maybach Opublikowano 30 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2007 No właśnie Paweł.. miło ze tu jesteś wkońcu ;p;p Czekam na oblot z live cam :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.