Janosik72 Opublikowano 29 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2010 A moze zakreci wiekszym 8x4 lub np 9x6 przycietymi a silnik to jeszcze wytrzyma i da wiekszy ciag Ja w moim jeszcze nieoblatanym ES po kilku probachze smiglami mam ten sam ciag na 2S co wczesniej na 3S a szedl ostro w gore to mysle ze ze sprzetem video moze bedzie latal w sumie to teraz przewidziane mam pakiety 2S 4000mah i jeden 1000 do video gadu gadu i OT powstaje :oops: Przechodzimy na Pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pterek Opublikowano 10 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 To tak jak by slabemu koniowi co ledwo zipie ( a tak lata ten model na orginlnym motorku ) zapiac woz pelen wegla . Model poleci napewno ale z innym napedem :wink: Jan Oj niezgadzam się, AXN ma bardzo mocny silniczek o duużym zapasie mocy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.