Czesław Opublikowano 28 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2010 Witam próbuje ponownie włączyć do dyskutantów na forum,lecz nadal nie rozumiem o co chodzi,na wstępie coś osobie.Mam 66l, od dziecka budowałem modele,początkowo lotnicze potem pływające makiety statków i okrętów RC oraz FSR kilka krotnie mistrz i vice Polski.Pare lat w Kruszwicy prowadziłem jako instruktor modelarnie w której wyrosło pare mistrzów.Byłem uczestnikiem 1 mistrzostw swiata w Duizburgu RFN.Mam dużo czasu i znajomych modelarzy i odkręciło mi do modeli lotniczych .Teraz buduję RWD 9 w skali 1:4 jestem w końcowym etapie silnik spalinowy latem powinien polecieć pozdrawiam Czesłw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martt83 Opublikowano 28 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2010 hej mam na imie marcin mam 27 lat witam wszystkich bardzo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziobak Opublikowano 28 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2010 Witam pozytywnie zakręconych! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StoQ Opublikowano 28 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2010 o ktoś ze szczecina witam dziobaka i Czesława Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.