krankor Opublikowano 30 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2010 Jak w temacie, poszukuje kontaktów do lotników amatorów budujących amatorskie wiatrakowce. Chodzi o koszty i ewentualnie plany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qbatus Opublikowano 31 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2010 Hmm też się przyłączam. Od dawna myślałem, żeby sobie coś takiego sprawić. Swego czasu interesowałem się wiatrakowcami, ale tymi w skali 1:1 Na kompie w pracy mam kilka linków, ale właśnie do tych "prawdziwych", więc na tej podstawie można by coś samemu zaprojektować Wlasnie jestem w trakcie budowy wiatrakowca Pochwal się. Może jakieś fotki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ładziak Opublikowano 31 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2010 Panowie, w kwestii formalnej: w temacie jest prawdziwy wiatrakowiec, a pytanie skierowanie jest do lotników. Rozumiem więc, że nie chodzi o model i modelarzy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krankor Opublikowano 31 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2010 Bardzo dziękuję wszystkim za podesłane wiadomości i linki. Szkoda Qbatus, że tu nie ma punkcików za pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qbatus Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Spoko, nie ma problemu Tak jeszcze sobie przypomniałem, że widziałem kiedyś na allegro wiatrakowiec domowej roboty, ale wyglądał całkiem w porządku za ok 8 tys. Wyglądał całkiem w porządku, więc może warto czasem zaglądać czy coś się tam nie dzieje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.