krankor Opublikowano 30 Marca 2010 Opublikowano 30 Marca 2010 Jak w temacie, poszukuje kontaktów do lotników amatorów budujących amatorskie wiatrakowce. Chodzi o koszty i ewentualnie plany.
Qbatus Opublikowano 31 Marca 2010 Opublikowano 31 Marca 2010 Hmm też się przyłączam. Od dawna myślałem, żeby sobie coś takiego sprawić. Swego czasu interesowałem się wiatrakowcami, ale tymi w skali 1:1 Na kompie w pracy mam kilka linków, ale właśnie do tych "prawdziwych", więc na tej podstawie można by coś samemu zaprojektować Wlasnie jestem w trakcie budowy wiatrakowca Pochwal się. Może jakieś fotki
Ładziak Opublikowano 31 Marca 2010 Opublikowano 31 Marca 2010 Panowie, w kwestii formalnej: w temacie jest prawdziwy wiatrakowiec, a pytanie skierowanie jest do lotników. Rozumiem więc, że nie chodzi o model i modelarzy...
krankor Opublikowano 31 Marca 2010 Autor Opublikowano 31 Marca 2010 Bardzo dziękuję wszystkim za podesłane wiadomości i linki. Szkoda Qbatus, że tu nie ma punkcików za pomoc.
Qbatus Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Spoko, nie ma problemu Tak jeszcze sobie przypomniałem, że widziałem kiedyś na allegro wiatrakowiec domowej roboty, ale wyglądał całkiem w porządku za ok 8 tys. Wyglądał całkiem w porządku, więc może warto czasem zaglądać czy coś się tam nie dzieje.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.