Ireks Opublikowano 31 Marca 2010 Opublikowano 31 Marca 2010 Witam. Chaciałbym zasięgnąć wiedzy i opinii nt. współpracy Futaby T10CP z modułem Hitec Spectra 2.4 GHz. Wiem że taka kombinacja jest możliwa ale jak to się sprawdza w użytkowaniu ?
Cocpit Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Witam Jestem ciekaw czy ci ktoś odpowie na to pytanie.Tak jak pisałeś zapewne będzie działać.Ale Futaba to Futaba,dla niej najlepszy to moduł Futaby,ona już tak ma.Wiem że drogo ale to chyba najrozsądniejsze rozwiązanie.Ja bym się nie ładował w jakieś moduły firm trzecich.
Leszek_K Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Ireks - kazdy z modulow kompatybilnych bedzie dzialal i dzialal poprawnie. Czy to Assan czy Weatronic. I wbrew pozorom kazdy z nich da sie zaklocic. Nie jest to latwe - dlatego ludzie przechodza na te technologie - ale zdecydowanie mozliwe. Cocpit - a czemu to Futaba tylko z Futaba, mozesz to wyjasnic?
Cocpit Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Witam Tak to już jest że Futaba najlepiej współpracuje z modułem futaby.Ta firma przyjęła taką filozofię.Tak jak pisałeś będzie działać z innymi modułami.Niema problemu.Ale żeby wykorzystać wszystkie arkana oprogramowania i walory tego radia musimy skorzystać z modułu futaby.Na forum ktoś już ten problem opisał.Poszukaj.
Leszek_K Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Cocpit - a co ma koder do modulu w.cz? Cos tu konfabujujesz albo ja czegos nie wiem. Koder generuje sygnal PPM i tym steruje modulem w.cz. Przynajmniej w aparaturze o ktorej mowa. To gdzie tu roznica jakiego modulu ktos uzywa? Ciagle nie odpowiedziales na pytanie?
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.