Eryk Potocki Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Cześć zauważyłem że nie mam na youtube filmów z ostatnich MP wiec postanowiłem je umieść . Filmy są nagrywane w HD wiec bedzie wszystko widać AeroMusical 1 miejsce Krzysztof Bogdański 2 miejsce Artur Szwed 3 miejsce Michał Rumiński F3P-B 2 miejsce w F3P-B Krzysztof Bogdański Miałem jeszcze filmy w F3P-B 1 i 3 zawodnika ale gdzieś mi się zagubiły. Miłego oglądania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysiekB. Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Mam takie pytanie: O co chodzi w konkurencji z ostatniego filmu?? o jak najpłynniejszy lot? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eryk Potocki Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2010 tak i jak najbardziej precyzyjne wykonywaniu figur z jednakową prędkością Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ładziak Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Zerknij tutaj: http://www.artbem.pl/aeromusicals2010.php - w regulaminie F3AI są wytyczne dla sędziów. W tym roku w programie były figury B-7, B-18, B-2, B-6 i B-13. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.