damiano_15 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Witam! Problem polega na ty, iż rozlutowała mi się wtyczka do gniazda pakietu. Próby lutowania były co będzie widać na fotkach (mistrzem lutowania nie jestem ...) ale przy mocniejszym podłączeniu pakietu lut puszcza... oczywiście miejsce lutowania to 1. I pytanie Czy można wywalić tą płytkę i podłączyć pakiet bezpośrednio pod 2 ewentualnie jak to porządnie przylutować . Oczywiście posiadam najzwyklejszą w świecie lutownice Pozdrawiam!
Ładziak Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Klasyka w nadajnikach Hiteca, tym niemniej porządne lutowanie załatwia sprawę. mistrzem lutowania nie jestem ...Może to jest przyczyną? Daj komuś bardziej zaprzyjaźnionemu z lutownicą, żeby porządnie wlutował gniazdo i będzie po kłopocie.Płytki raczej nie wywalaj - tam chyba siedzi bezpiecznik?
damiano_15 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 2 Kwietnia 2010 bezpiecznika raczej nie ma, ale możne rzeczywiście zostawie ją. jeszcze jedno pytanko : gdzie można dostać to gniazdo bo nie mogę nigdzie znaleźć. czas je wymienić bo już ledwo żyje
krankor Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Spróbuj wtyczkę od wiatraczków komputerowych, te dwupinowe.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.