kaczmarsky Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Witam. Mam pytanie do posiadaczy regulatorów Jeti Advance 18-3P. Czy ten regulator obsługuje akumulatory LiPol? Kupiłem ten regulator kilka lat temu i leżał po dziś dzień bezużytecznie. Oczywiście w międzyczasie szlag trafił instrukcję do niego i teraz mam dylemat czy obsłuży mi akumulatory 3S Lipo? Szukałem na stronie Jetiego ale jakoś nie znalazłem tam odpowiedzi na moje pytanie. Mogę jeszcze dodać że na regulatorze jest przyklejona mała nalepka z napisem "Lithium SUPPORT", co może sugerować obsługę akumulatorów litowych. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozi27 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Witam,na to wyglada ze obsluzy Li-po automatic cut off with auto detection of number and type of cells suitable for all types of accus NiCd, NiMh, Li-polymer safety cut off with Li-polymer accus (2,56V per cell) high frequency brake with non linear course and limited braking action auto calibrating type with variable end point cut off type - slow down system with safety rest of accu capacity 8 kHz switching rate possibility to set 2 modes MODE 1 - normal motors (2, 4, 6 pole) maximum efficiency timing about 0 degrees MODE 2 - outrunning high pole motors (10, 14 pole) higher optimum timing for this type of motors and special software for best rotation Dimensions: 32mm X 23mm X 7mm Weight: 11/21g Continues current: 18A Accu. Nicd, NiMh / LIXX: 6-10 / 2-3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witold_pi Opublikowano 1 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2010 Tak obsługuje Li-xx -masz naklejkę (mam taki sam esc) Witek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.