Painkiller Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Witam Czy ktoś mógłby doradzić który model wybrać? Oczywiście proszę o krótkie uzasadnienie;)
Maciej1996 Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Jak dla mnie lepsza Cessna 480, ponieważ ta cessna 747-1 to jest zabawka, po pierwsze pakiet ni-mh w 480 jest li-pol, po drugie dostępność części Do cessny 480 masz wszystko np. tu http://www.sklep.modelarnia.pl/index.php?d=szukaj&szukaj=cessna+480&x=0&y=0 Ja bym brał cessna 480 Ale to moja opinia niech wypowiedzą się inni
Miłosz Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Ja również jestem za Cessną 480. Jest bardziej rozwojowa. Co najważniejsze jest do niej sporo części, które mozna łatwo dostać.
Painkiller Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Jak dla mnie lepsza Cessna 480, ponieważ ta cessna 747-1 to jest zabawka, po pierwsze pakiet ni-mh w 480 jest li-pol, po drugie dostępność części Do cessny 480 masz wszystko np. tu http://www.sklep.modelarnia.pl/index.php?d=szukaj&szukaj=cessna+480&x=0&y=0 Ja bym brał cessna 480 Ale to moja opinia niech wypowiedzą się inni odp Miałem takie podejrzenia i sprawdziły się Powiedz mi jeszcze o ile się orientujesz oczywiście coś na temat mustanga P-51D z firmy art-tech
lukas 39 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Miałem takie podejrzenia i sprawdziły się Powiedz mi jeszcze o ile się orientujesz oczywiście coś na temat mustanga P-51D z firmy art-tech P-51 to dolnopłat i wymaga juz troszke umiejetności w pilotarzu,nie wiem czy już latałeś ale nie polecam go na pierwszy model,choć modelik lata fajnie .Osobiscie polecam na początek cesne 480,górnopłat ,bardziej stabilny lot 8)
Gość Squa Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Jest opcja szukaj na forum ? Do tego kilka tematów niżej jest omawiana Cessna 480 RTF. Więc wystarczy przeczytać i wyciągnąć wnioski ; ) Zapraszamy do lektury ; )
Maciej1996 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Ja także uważam, że mustang to zły pomysł. Cessną latałem jakieś 4 razy i zacząłem od razu robić beczki i loty odwrócone, co najlepsze na pełnym pakiecie cessną można latać nawet ponad 30 min. ! Ps. jest jeszcze cessna 182 firmy Thunder Tiger, podobno też fajny modelik (tylko ja wybrałem cessne 480 ze względu na pakietu tu w zestawie też jest ni-mh) Tylko są podejrzenia co do aparatury, kiedyś widziałem filmik jak gość pięknie latał i nagle samolocik nie chciał reagować na drążki i bum
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.