olson Opublikowano 23 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2007 Witam. Olson jestem (jakby kogoś dane personalne interesowały zapraszam do IPNu , oni mają coś na każdego). Chciałbym się na początku przywitać. Mam 17 lat, no cóż nie za wiele ale zawsze coś. Zamieszkuję w Koninie, latam w aeroklubie konińskim. Interesuję się odkąd pamiętam modelarstwem redukcyjnym (Plastiki lotnictwo skala 1/72 i 1/48 oraz pancerka 1/72 i 1/35) a od 4 lat modelarstwem RC. Użytkuję aktualnie coś a'la Gnumpf 2,5ccm, Christen Eagle z 23ccm oraz jestem na etapie zakupu Katany 2/2m z ZDZ 40. Poza modelarstwem zajmuję się lotnictwem (aktualnie szybownik z nalotem 6 h :jupi: ) planuję również samoloty. Z bardziej przyziemnych spraw interesuję się troszkę historią II wojny światowej, szczególnie Luftwaffe i Panzerwaffe. Mam nadzieje że będę mógł kiedyś komuś pomóc moim doświadczeniem w pewnych materiach oraz sam uzyskam tutaj sporo cennych informacji . Ten "większy" to właśnie ja Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MareX Opublikowano 23 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2007 Bardzo dobry!!! Czołem Kolego-lotniku. 6 h nalotu , to nie w kij dmuchał i "za chwilę" to będzie 16 h, a nastepnie 116h No i samoloty czekają , aby na nie "wsiadać"... Fajna ta Avia, prawda? Też mi się podoba i widziałem ją w "RC" w relacji z latania w Tegoborzu. A i jej "producenta" poznałem osobiście. Witaj więc w naszym "kółku wzajemnej adoracji" i co "ulepisz" to zamieszczaj tutaj relacje i foty. A najlepiej takie w wymiarze 640x480. Wtedy bez kombinacji zaraz się same bedą otwierały. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czhomik Opublikowano 23 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2007 :D Siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRZECHU I JURAS Opublikowano 23 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2007 Olek? Cześć Olek coś ty z włosami zrobił chłopie???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Way Opublikowano 24 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2007 Hej miłośnik luftwaffe :jupi: :jupi: :jupi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Addriano Opublikowano 24 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2007 Sie ma Olo kiedy znów wspólne latanko na EPKB?? Pozdrówka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olson Opublikowano 24 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2007 Hej miłośnik luftwaffe :jupi: :jupi: :jupi: Konkretnie SG4_Icek :twisted: ... A Adrianie,na EPKB jestem piątek po 15 i sobota do jakiejś 13 od rana. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.