Daniel95 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2010 WITAM, CZY TEN KABELEK BĘDZIE DZIAŁAŁ REALFLIGHT 4G/4.5G/5G? Z GÓRY DZIĘKI. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2010 kabel nie ma tu nic do rzeczy... poprostu aparature ma wykryć jako kontroler gier i tak musisz w symulatorze ustawić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kuba.K Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2010 I powtórzę po raz 'enty będzie działał z RF jeżeli użyjesz emulatora Emulator to nic "nielegalnego" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel95 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Chodzi ci o ppjoy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kuba.K Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2010 o emulator.. raczej wyraźnie napisałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jary14 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2010 To raczej wyraźnie daj linka, bo ppjoy to też rodzaj emulatora... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel95 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2010 I znalazłem jeszcze TAKI ale to chyba to samo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meteor Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Nie wiem dlaczego szukasz kabla ? Kupując symulator w opakowaniu jest kabel i przejściówki do różnych nadajników :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.