Gość Anonymous Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Nowy silniczek Emax 2822 - fajny motorek, ale pochodził pół godzinki i padło łożysko Silnik wiele nie kosztował, ale wywalać żal... Może ktoś z kolegów wie gdzie można zanabyć łożyska do niego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sudik Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=2205081 Na pewno coś się znajdzie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregoorr Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Może się zdarzyć że nie znajdziesz takiego wymiaru. W silniku Turnigy są łożyska w wymiarach calowych np. 1/8''x5/16''x9/64''. Na allegro możesz zapytać urzytkownika kredka04, dostałem tam wszystkie, nawet te calowe. kredka04 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smootny Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Może się zdarzyć że nie znajdziesz takiego wymiaru. W silniku Turnigy są łożyska w wymiarach calowych np. 1/8''x5/16''x9/64''. Na allegro możesz zapytać urzytkownika kredka04, dostałem tam wszystkie, nawet te calowe. kredka04 O których Turnigy mówisz ?? Mam 3 silniki do zmiany łożysk, będę musiał u tego użytkownika na allegro poszukać.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregoorr Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 2826 - 1900kv. Pewnie wszystkie turnigy mają łożyska calowe. Wymiary były w pełnych mm. U mnie były to łożyska: 1/8"x3/8"x5/32" R2ZZ i 1/8''x5/16''x9/64'' R2-5ZZ Można też je kupić w model-fan Model-Fan Tylko ciężko te mm przeliczyć na cale. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.