rafał .k Opublikowano 7 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2011 Witam oto pierwszy laminat do tego edzia jeszcze trochę kiepski ale mi się podoba następny będzie lepszy [/img][/img] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafał .k Opublikowano 8 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2011 A ja powoli ale coś tam zawsze dłubie a oto co wydłubałem .Jedne ze skrzydeł tego modelu będą takie[/img] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sidey Opublikowano 8 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2011 Wklejaj mniejsze zdjęcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niunio2000 Opublikowano 8 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2011 Witam mam pytanka czy jest możliwość wyciecia modelu pod silnik 30cc lub 50cc ale bardziej pod pierwszy silnik?ile by to kosztowało pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.