Janosik72 Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Jak w temacie Spotykamy sie jutro na lotnisku modelarskim na Croydon okolo godziny 15-16 Zapraszam modelarzy z okolic na wspolne loty. Cel poznanie sie i polatanie do bolu. Pozdrawiam serdecznie Jan
Gość RomanB Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Możesz podać dokładne miejsce ? Syn jest zainteresowany.
Janosik72 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Prosze bardzo: http://www.streetmap.co.u...searchp=ids.srf Jan edit. Dzis bedzie ladna pogoda zapraszam do wspolnego rodzinnego latania . Ja uderzam okolo 11-12godz
Janosik72 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Fajnie niech podjedzie to polatamy wspolnie , Dzis byla piekna pogoda , przykasowalem troche Funjeta ,ale zreperowalem na lotnisku, i ..... wylatalem sie do bolu i do lez . Szybowce sie swietnie wozily na dzisiejszym niebie . Pewnie za tydzien powtorka , Jan
Janosik72 Opublikowano 23 Maja 2010 Autor Opublikowano 23 Maja 2010 Dzis zapraszam na 12-13 godz w planach latanie grilowanie browarowanie i takie jeszcze tam rozne glupoty Jan
JarekF Opublikowano 23 Maja 2010 Opublikowano 23 Maja 2010 Było super. Pogoda ? Koncertowa. Aż za gorąco. Jak na patelni. Grono modelarzy londyńskich się powiększa. Jest już nas czterech
Janosik72 Opublikowano 24 Maja 2010 Autor Opublikowano 24 Maja 2010 Jest jeszcze Robintom ktorego mialem przyjemnosc poznac ,ale jak na razie nie lata z nami w grupie mam nadzieje ze niebawem do nas dolaczy :-) Jan
Gość RomanB Opublikowano 24 Maja 2010 Opublikowano 24 Maja 2010 Może jakiś Dywizjon 303 bis stworzycie? Jeszcze mój syn dolaczy i będzie was 6 osób..
Janosik72 Opublikowano 24 Maja 2010 Autor Opublikowano 24 Maja 2010 No to syn na co czeka ? serdecznie zapraszamy
JarekF Opublikowano 24 Maja 2010 Opublikowano 24 Maja 2010 Może jakiś Dywizjon 303 bis stworzycie? Jeszcze mój syn dolaczy i będzie was 6 osób.. Poprosimy o kontakt do syna na pw, albo niech On sam się z nami skontaktuje. Ja wiem, że polskich modelarzy jest w Londynie więcej, tylko nie wszyscy są tutaj na forum. Ciężko dotrzeć do innych.
robintom Opublikowano 24 Maja 2010 Opublikowano 24 Maja 2010 Syn Pana Romana B wie o Croydon. Tylko mieszka troszkę teraz daleko i ma sporo pracy. Próbujemy się zgrać czasowo. Edit: 2010-06-05 Byliśmy dzisiaj na Croydon. Totalna patelnia mimo sporego wiaterku. Wiało od strony południowej gdzie są blisko krzaki i trochę kręciło oraz mocno dusiło. Ale i tak oblataliśmy Lotusa i Mefisto. Troche zwariowany wiatr na prawidłowe regulacje. Jako że zapomniałem aparatu fotograficznego zrobiłem kilka fotek z telefonu. Po lotach modele i my byliśmy padnięci.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.