Norman Opublikowano 24 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2007 Cześć , jestem Roman mam 33lata latam na lotnisku EPKB i okolicach Konina . Modelarstwem zajmuje się od wielu lat , a nagły powrót nastąpił gdy mój syn zaczął się nim również interesować .Chętnie udzielam się na lotnisku ucząc młodych latania modelami RC. Pracuje jako kierowca samochodów terenowych w zakładzie wydobywającym węgiel . Innym moim zajęciem jest naprawa komputerów i męczenie wzroku przed monitorem komputera. Ponieważ większość moich kolegów z którymi latam opuściła mnie na zaprzyjaźnionym forum , poczułem się trochę samotny i postanowiłem również do was dołączyć . Pozdrawiam wszystkich , do zobaczonka na EPKB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Addriano Opublikowano 26 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2007 Sciema Roman w końcu jedyna słuszna decyzja. Miło witać krajana. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 26 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2007 Witaj NORMAN zwany kiedyś Namorem czy jakoś tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter Opublikowano 26 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2007 Witam Cie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norman Opublikowano 30 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2007 Witaj NORMAN zwany kiedyś Namorem czy jakoś tak Wszystko się zgadza 8) Poprzedni nick na innym forum to poprostu moje imie czytane w spak :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRZECHU I JURAS Opublikowano 30 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2007 Cześc Roman Przyjedź w piątek na lotnisko..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
santana Opublikowano 1 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2007 Witaj na jedynie poprawnym forum zresztą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a_skot Opublikowano 1 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2007 I ja dołączam się do powitań Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.