Norman Opublikowano 24 Maja 2007 Opublikowano 24 Maja 2007 Cześć , jestem Roman mam 33lata latam na lotnisku EPKB i okolicach Konina . Modelarstwem zajmuje się od wielu lat , a nagły powrót nastąpił gdy mój syn zaczął się nim również interesować .Chętnie udzielam się na lotnisku ucząc młodych latania modelami RC. Pracuje jako kierowca samochodów terenowych w zakładzie wydobywającym węgiel . Innym moim zajęciem jest naprawa komputerów i męczenie wzroku przed monitorem komputera. Ponieważ większość moich kolegów z którymi latam opuściła mnie na zaprzyjaźnionym forum , poczułem się trochę samotny i postanowiłem również do was dołączyć . Pozdrawiam wszystkich , do zobaczonka na EPKB
Gość Addriano Opublikowano 26 Maja 2007 Opublikowano 26 Maja 2007 Sciema Roman w końcu jedyna słuszna decyzja. Miło witać krajana. Pozdrawiam
motyl Opublikowano 26 Maja 2007 Opublikowano 26 Maja 2007 Witaj NORMAN zwany kiedyś Namorem czy jakoś tak
Norman Opublikowano 30 Maja 2007 Autor Opublikowano 30 Maja 2007 Witaj NORMAN zwany kiedyś Namorem czy jakoś tak Wszystko się zgadza 8) Poprzedni nick na innym forum to poprostu moje imie czytane w spak :wink:
GRZECHU I JURAS Opublikowano 30 Maja 2007 Opublikowano 30 Maja 2007 Cześc Roman Przyjedź w piątek na lotnisko.....
santana Opublikowano 1 Czerwca 2007 Opublikowano 1 Czerwca 2007 Witaj na jedynie poprawnym forum zresztą
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.