Norman Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 Cześć , jestem Roman mam 33lata latam na lotnisku EPKB i okolicach Konina . Modelarstwem zajmuje się od wielu lat , a nagły powrót nastąpił gdy mój syn zaczął się nim również interesować .Chętnie udzielam się na lotnisku ucząc młodych latania modelami RC. Pracuje jako kierowca samochodów terenowych w zakładzie wydobywającym węgiel . Innym moim zajęciem jest naprawa komputerów i męczenie wzroku przed monitorem komputera. Ponieważ większość moich kolegów z którymi latam opuściła mnie na zaprzyjaźnionym forum , poczułem się trochę samotny i postanowiłem również do was dołączyć . Pozdrawiam wszystkich , do zobaczonka na EPKB
Guest Addriano Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 Sciema Roman w końcu jedyna słuszna decyzja. Miło witać krajana. Pozdrawiam
Norman Posted May 30, 2007 Author Posted May 30, 2007 Witaj NORMAN zwany kiedyś Namorem czy jakoś tak Wszystko się zgadza 8) Poprzedni nick na innym forum to poprostu moje imie czytane w spak :wink:
GRZECHU I JURAS Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 Cześc Roman Przyjedź w piątek na lotnisko.....
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.