cobra Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Wczoraj wreszcie (!) zmobilizowałem się i zebrałem wszystkie graty do samochodu. Trochę było wietrznie i deszczowo, ale między deszczami zrobiłem dwa loty, drugi całkowicie FPV. Film jest "nijaki", do tego jeszcze taki wyprany z kolorów i ogólnie mizernej jakości. Kamerka to KX171 z RV i to jej pierwsze loty. Na mojej pierwszej kamerce z CTR były normalne kolory i wydaje mi się, lepsza jakość ogólnie. [vimeo] [/vimeo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janosik72 Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2010 nooo taka Polska szara rzeczywistosc :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cobra Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Koledzy mnie już uświadomili, że ta kamera tak ma. Lubi słońce po prostu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Nooooo, co ty mówisz - nie jest źle.....żeby nie powiedzieć całkiem dobrze! Teraz nie pozostaje ci nic innego jak dokooptować sobie kogoś za czyim ogonem mógłbyś poganiać. Co do kamerki - no cóż, możesz kupić taką jak ma Kefir. Model sprawdzony i niedrogi. Moją też mogę z czystym sercem polecić, szczególnie ze względu na cenę a i kolory ma lepsze jak ta tutaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janosik72 Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Ja wczoraj prawie pod wieczor tez nagralem kolo 20 minut ale trawa tak jakby zielensza byla Kamerke mam te sony 420lini za 17 dolarkow a nagralem tez troszke gumcamopodobnym to trawa byla jak w realu az sie zdziwilem, , tylko ze dzis gumcam opuscil moja kieszen na zboczu w sposob niekontrolowany i musze zakupic nowy zestaw lacznie z karta:-( wracajac do tematu to rozumiem ze w dzien sloneczny obraz masz duzo lepszy Jan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cobra Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2010 rozumiem ze w dzien sloneczny obraz masz duzo lepszyJa jeszcze nie sprawdzałem, to był jej pierwszy lot. Ale koledzy tak twierdzą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.