stan Opublikowano 24 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2007 ktoś będzie latał w sobotę lub w niedziele na ruczaju? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal B. Opublikowano 24 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2007 a potrzebujecie jakiegoś niezależnego obserwatora Co by wam troszku krytyki wprowadził Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapier Opublikowano 24 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2007 A o ktorej bedziesz w sobote? MOze uda mi sie wyrwac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stan Opublikowano 24 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2007 a potrzebujecie jakiegoś niezależnego obserwatora Co by wam troszku krytyki wprowadził pewnie krytyka zawsze się przyda szkoda ze jesteś bez modelu. jak byś miał aparaturę to bym wygrzebał r-mini. Rapier, normalnie jestem od około 900 do 1700 jak coś to zawsze można zadzwonić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TEQ Opublikowano 25 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2007 Może i ja wsiądę w autobus i koło 11 będę na ruczaju.... :wink: Oczywiście z Bingusiem :jupi: ps. jak byś miał aparaturę to bym wygrzebał r-mini. Ja mam aparaturę Chętnie bym posterował go Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stan Opublikowano 25 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2007 teq, super ze bingo gotowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal B. Opublikowano 25 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2007 Stan dzięki za mapkę już wszystko wiem co i jak :-) Jak się uda to wpadne jutro (wcześniej zadzwonię) Pozdawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TEQ Opublikowano 25 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2007 teq, super ze bingo gotowy :| Bingo już chyba 3 tygodnie jest gotowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.