Boogie Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Qrcze coraz bardziej sie sklaniam ku startowi w tych zawodach. Moja obecna ESA dogorywa, wiec chyba wybiore sie do Kuby i sprawie cos takiego: http://ef3m.pl/633,focke-wulf-fw-190.html Jestem leniwy, a jakosc ich jest calkiem niezla (macalem). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meteor Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Tyle że to nie są zawody ESA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boogie Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Jakos tak sobie je utozsamilem, ze zawsze robicie zawody combatow spalinowych i dodatkowo ESA. Jestem bardziej biegly w klasie modeli akrobacyjnych, a tutaj chcialem tylko sie pobawic. Z zarowych silnikow sie juz calkowicie wycofalem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meteor Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2010 W WW2 można używać silników elektrycznych tylko są wg. mnie śmieszne ograniczenia co do śmigieł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2010 A tam śmieszny, po prostu uniemożliwia kombinacje. A w ogóle jak tam Marcin ze zgłoszeniem na Warszawę?? :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meteor Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2010 No zgłoszenie.. Tutaj jest tracking paczki w której idzie wyposażenie zamówione 4 marca :evil: jak się uda to przyjdzie przed zawodami... Bo bez serw, zbiornika i łoża raczej nie polatam a nie stać mnie na kupienie tego w Polsce.. A co do napędu elektrycznego to przy takim ograniczeniu śmigieł nie idzie dobrać sensownego napędu bo albo ciąg za mały albo prąd za duży. Śmigło 11x5,5 to takie optimum by było - sensowny prąd i ciąg na jakimś tam silniku turnigy(nie pamiętam oznaczenia). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Łoże było zrobić ze sklejki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.