modelarnia.pl Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Witam, jakiś czas temu pojechaliśmy z Adrianem ze sklepu polatać modelem motoszybowca ASW-28 marki RCM-Pelikan, ja poganiałem za nim z kamerą no i wyszło z tego coś takiego: miłego oglądania. pozdrawiam, Marek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarek66 Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2010 no no..przyjemny filmik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thom Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2010 prawdopodobnie się "nie znam" ale czy bezpośrednie sąsiedztwo bardzo ruchliwego, trzypoziomowego skrzyżowania to dobre miejsce na latanie sporym modelem? Tomek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ptasiek Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Teren jest dośc duży i blisko "modelarni,pl" Tez miałem zamiar tam polatać ale przeraża ilosć psich odchodów Może jak trawa podrośnie .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.