sylwas.awiatik Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Witam!!! Zapraszam do lektury nowego darmowego biuletynu internetowego na temat modeli old timer czyli tzw. historyków. W tym numerze propozycja podziału na klasy i regulaminu zawodów, plany modeli itp. AWIATIK CLASSIC MODEL nr.1 Alternatywny link: AWIATIK CLASSIC MODEL nr. 1/2010 Pozdrawiam!!! P.S. Kolejny numer biuletynu prawdopodobnie ukaże się w lipcu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f-150 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Fajnie ale twój transfer nie zezwala na ściągnięcie pliku,a ja nie mam zamiaru się tam logować. "Tośmy se poczytali hej" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MareX Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Też sobie "poczytałem"... :roll: Dzieki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sylwas.awiatik Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2010 sory za chomika:) teraz można pobierać z innego serwera....wybierajcie alternatywny link. Pozdrawiam!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2010 http://pfmrc.eu/AWIATIKclassicmodelnr1.pdf 7.40 MB jak będzie serwer jęczał to wywalę ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość awiatik sosno Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Problemy z pobieraniem biuletynu już rozwiązane. Kolejny numer na pewno ukaże się na początku lipca. W numerze będzie kilka planów, relacja z XII Aero Model Show, co nieco z historii modelarstwa itp. A puki co polecam lekturę numeru pierwszego, uwagi mile widziane: classic.model@wp.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.