_zolwik_94 Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Językowe mają mieć charakter informacyjny i nie będą jako tako wpływały na przyjęcie do szkoły Moje wyniki dosyć skromne humanisztyczny 39 matematyczno-przyrodniczy 34 językowy 33 Nie powala na kolana ale nie jest też tragicznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Ja podobnie humanisztyczny 39 matematyczno-przyrodniczy 36 językowy 31 Plus oceny końcowe co spokojnie wystarczy mi do szkoły średniej;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_zolwik_94 Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Ja tam wolę narazie nie zapeszać z ocenami . Jedyne czego jestem pewien to 6 z fizyki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2010 A gdzie potem się wybierasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_zolwik_94 Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Chyba się do technikum wybiorę A Ty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Też technikum. Profil coś w obrabiarki numeryczne, CNC Lub technik mechanik lotniczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_zolwik_94 Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Ja też na te obrabiarki właśnie lub na elektryka:P Mechanik lotniczy: u mnie niestety nie ma takiego kierunku :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jary14 Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Warto ten jeden rok mieć w plecy ?? Czy po prostu nie chcecie w przyszłości szczycić się wykształceniem wyższym ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Przecież po technikum można iść na studia?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jary14 Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Przeczytaj jeszcze raz moje pytanie... Nie mówię, że nie można. Tylko, jeżeli masz w perspektywie studia, to po co tracić ten rok ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Locke Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Dzialeczka, ten profil mechanik lotniczy to w ZSM w Rzeszowie ? Też zastanawiam się nad tą szkołą. Wiesz może jaki próg punktowy tam jest ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Ja mam u siebie w mieście - Mielec Progu jeszcze nie znam, zazwyczaj podawane są po testach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sudik Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Może dla tego, że moim zdaniem lepiej przygotowuje do zawodu ? Sam wybrałem technikum, bo w LO masz więcej przedmiotów ogólnych, bez przedmiotów zawodowych. Po LO nie masz żadnego wykształcenia do przyszłej pracy, ale to jest moje i tylko moje zdanie i macie prawo się z nim nie zgadzać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2010 No tak, masz też różne praktyki zawodowe itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sudik Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Przede wszystkim są przedmioty zawodowe, które dają przewagę na studiach względem LO. Praktyki to swoja drogą, u mnie sa ogólnie na myślenie i rozwijanie zdolności manualnych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linux Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Ja właśnie wydrukowałem podanie do szkół (LO, mat-fiz'y, bio-chem-fiz'y, i bio-chem'y)... Od tego gdzie się dostanę zależy czy Polibuda czy Medycyna. Moje wyniki próbnego: mat : 42/45 (z fizyki się nie liczyło, bo było źle sformułowane, ale miałem dobrze). human 37 ang: 42 Niestety egzaminy z ubiegłych lat idą mi bardzo cienko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2010 W tym roku podania są chyba elektronicznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linux Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Tak dokładnie, elektronicznie wszystko wypełniasz i wybierasz, a potem drukujesz i niesiesz do szkoły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sudik Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Rok temu podania składało się systemem "omikron" o ile dobrze pamiętam. Jednak papiery trzeba wozić samemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek L Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Nie pamiętam czy był to omikron, ale chyba coś innego :?: Za to jestem pewien, że pomimo rekrutacji elektronicznej musiałem potem dawać do szkoły z buta, żeby zanieść podanie, świadectwo, itd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.