upgrayedd Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Ja tak samo dobrze przeczytałem; wrzuciłem obrazek "na pocieszenie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ECO400 Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2010 ja liczę na 38-43pkt z humanistycznego. Jutro będzie gorzej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaliN Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Ciekawe ile punktów dostanę za rozprawkę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Ja podałem z 4 argumenty. Na matematyce zapewne będzie : kula, stożek lub walec. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaliN Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Dobra chłopaki ja idę na wypoczynek i do napisania po egzaminie. Powodzenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Ja również życzę powodzenia. Nie zapomnijcie wzorów! :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaliN Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2010 No to kto ma odwagę niech się sprawdzi http://edukacja.gazeta.pl/edukacja/1,101865,7823255,Egzamin_gimnazjalny_2010___czesc_matematyczno_przyrodnicza_.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ECO400 Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Ja również życzę powodzenia. Nie zapomnijcie wzorów! :twisted:wzory nie były potrzebne Ogólnie test był trudny. Wczoraj siedziałem i sie nudziłem przez pół godziny a dzisiaj pisałem do końca :roll: tutaj jest test: http://slimak.onet.pl/_m/matury/gimnazjum2010/GM_1_102.pdf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Ale zaskoczenie;o Prawie zero matematyki za to pełno chemii i geo.;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ECO400 Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2010 ja licze że te 30pkt. minimum bede miał. A jak bede miał 35 to będzie happy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Jak sprawdzałem no to mam zadania zamknięte 3 źle. Otwarte myślę że 65-80% poprawności. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ECO400 Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2010 mi wychodzi że mam 37pkt ze wszystkiego... oby :| http://edukacja.gazeta.pl/edukacja/1,101865,7823255,Egzamin_gimnazjalny_2010___czesc_matematyczno_przyrodnicza_.html?as=4&startsz=x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2010 CO2 jest Radioaktywny :shock: :shock: No to ... Niektóre odp. mogą być złe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolar Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Też mam 3 od.p źle w zamkniętych. Ale przesadzili trochę z tą chemią i biologią CO2 strzeliłem, choć nie wiedziałem że którykolwiek z tych gazów jest radioaktywny. Czytałem w necie, że CO2 jest radioaktywny, jeśli powstaje z izotopu 14 węgla... Ogólnie myślałem, że test będzie łatwiejszy, szkoda że tak mało maty było:( Liczę na 40pkt, może więcej 8) A co macie z biedronkami i mszycami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kylorc Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Mi tak wychodzi lekko ponad 40 pkt. Ale w poprzednich rocznikach testy były łatwiejsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linux Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Szok... Jak dla mnie to test był bardzo trudny. Zamknięte 4 błędy. Otwarte, coś się machnąłem w 2 pierwszych w obliczeniach, reszta wyniki ok. Najgorsze, że zadanie z ciepłem właściwym zrozumiałem jak zrobić 5 min przed końcem, tak samo to z trójkątami podobnymi i droga strażnika. Więc tak nabazgrałem, że raczej mało punktów za to będzie. Ostanie 2 zadania oczywiści źle... tragedia. Nie miałem na chemi izotopów nawet bo wg. pani to nie potrzebne nam... Ogólnie, jestem załamany... 30 pkt będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sudik Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Rok temu miałem łatwiejszy, teraz ciężko macie. Rozwalający jest temat rozprawki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaliN Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Załamka... :| ok. 30pkt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linux Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Spokojnie, test na pewno zjedzą radioaktywne biedronki i będziemy pisać jeszcze raz Skoro każdemu fatalnie poszło to progi punktowe też pójdą w dół. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Ja tam nie narzekam;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.