lukas Opublikowano 16 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2010 Ja o ocen będe miał koło 50 pkt, a wybieram się do technikum Mechanicznego na Al. Skrzyneckiego w Krakowie. Ale dziwne ,bo u nas w szkole nic nie mowia jak to będzie z tym 'wyborem' co dalej itd,tylko złozylismy podania i tyle. Do szkoly potrzebuje min.70 pkt. Łacznie będe mial oczywiscie ponad 100,ale kiedy będe wiedział, ze mnie przyjeli do tej własnie szkoly? Przyjdzie jakies info do szkoly czy cos ? Pytam,bo u nas w szkole o tym nie informuja ,nic nikt nie wie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sudik Opublikowano 17 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2010 Z tego co słyszałem to wyniki będą 30 czerwca, ale to tak tylko się o uszy obiło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas Opublikowano 17 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2010 tzn wyniki egzaminu będą jutro już prawdopodobnie ,ale chodzi mi o to ,ze jak jest zakonczenie roku szkolnego,to jade wtedy z dokumenatmi do szkoly i tam się wtedy dowiaduje czy się dostałęm ,czy już wczesniej wiem o tym jakos ze szkoly czy cos ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sudik Opublikowano 17 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2010 http://www.egzaminy.edu.pl/content/view/618/5/ ten link szczerze mówią jeszcze bardziej mi namieszał. http://edukacja.warszawa.pl/plik.php?id=4601 może to coś więcej wyjaśni ( tak wiem, że dla Stolycy, ale terminy powinny się odnosić do reszty kraju ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrian06adik Opublikowano 17 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2010 wyniki zapewne wywieszą w szkole (przy przyjmowaniu do gimnazjum tak miałem) EDIT: a leżeli chodzi o punkty to mam 77 :faja: Szkoda że część językowa się nie wlicza... ;D EDIT: Humanistyczny: 42 Przyrodniczy: 34 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrf3j/m Opublikowano 18 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2010 79 human 42 mat-przy 37 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas Opublikowano 18 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2010 Ja human 38 a mat.przyr. 31 p,razem z ocenami mi wychodzi 114 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
upgrayedd Opublikowano 18 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2010 Hehe, ja mam trochę mniej niż myślałem, ale i tak nie tragicznie: hum-28 mat-38 razem 66 anglik-47 z ocenami 125 Do tej szkoły, do której się wybieram, to wystarczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrian06adik Opublikowano 18 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2010 angielski się chyba nie liczy... bynajmniej u mnie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_zolwik_94 Opublikowano 20 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2010 U mnie w miarę dobrze: 70pkt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukaszm Opublikowano 21 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2010 Mam 39 human, 41 matma + 80 za oceny i świadectwo razem 160 punktów do liceum najlepszego w mieście na profil matematyczno-fizyczny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrian06adik Opublikowano 21 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2010 liczą się wszystkie oceny :?: :?: :?: (może tylko we Wrocławiu) liczą się matma, polski, angielski i czwarty przedmiot wybrany przez szkołę do której idę - w sumie max 100 pkt. :? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kylorc Opublikowano 21 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2010 Nie. W całej Polsce są to tylko 4 przedmioty przeliczane na punkty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukaszm Opublikowano 23 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2010 Za oceny max 76 punktów. Dodatkowo możesz zebrać 4 za pasek a reszta to konkursy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchy668 Opublikowano 25 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2010 A ja z testu miałem 67pkt , a łącznie z ocenami 125pkt do szkoły lotniczej . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ECO400 Opublikowano 25 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2010 Jak wy to liczycie? Nie mogłeś mieć z ocenami 125pkt bo rekrutacyjne liczy się: 50% pkt. z testu i za każdą ocene z przedmiotów branych pod uwagę (matma, polski, język obcy i dodatkowo wybrany przedmiot) czyli np. z testu miałem łącznie 70pkt to dostajesz 35pkt rekrutacyjnych za 6 jest 10pkt za 5 jest 8pkt za 4 jest 6pkt za 3 jest 4pkt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchy668 Opublikowano 25 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2010 u nie na śląsku jest celujący -19pkt , i pkt z testu liczą sie w 100% co województwo to jest inna punktacja . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrian06adik Opublikowano 25 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2010 hmm... zostawię to bez komentarza albo nie: trochę dziwna sytaucja, wszędie powinno być tak samo... chyba... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukaszm Opublikowano 25 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2010 U mnie można zdobyć max 200 punktów do szkoły ponadgim. 50 pkt. za humanistyczny egzamin+50 za mat-przyr+ 76 za oceny za 4 przedmioty wiodące(obowiązkowo polski i język, pozostałe dwa zależą od profilu)(celujący-19 bardzo dobry- 15 dobry-11 dost-7)+ 4 za pasek na świadectwie+ 12 za konkurs kuratoryjny+1 za pracę w samorządzie i jeszcze 7 za pracę w wolontariacie i inne rzeczy, nie pamiętam dokładnie już. Dość dziwne że w różnych województwach różna punktacja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 25 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2010 Cześć. Wiecie może czy za prace społeczne tak jak pomoc przy powodzi dostaje się dodatkowe pkt? Mam taki papier i nie wiem czy zanieść go do szkoły czy też nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.