pawel66 Posted April 23, 2010 Share Posted April 23, 2010 przy ok 20 metrach na włączonym silniku trzepie serwami ;/ baterie full naładowane świeca się tylko czerwone diody - jakby coś się popsuło normalnie świeciły wszystkie przypadkowo podłączyłem odwrotnie zasilanie ale tylko na chwile da się to jakoś naprawić? mam jeszcze 2-ga apke eska ta znowu nie łączy się z odbiornikiem 1 kanałem - niema gazu :evil: Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarekRG Posted April 23, 2010 Share Posted April 23, 2010 Może i da, ale musiał by to zobaczyć jakiś elektronik. Rada na to jest jeszcze jedna: kupić jedna a dobra aparaturę. Kiedyś miałem taka apkę z zestawu, ale nie była mi potrzebna i ja sprzedałem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pawel66 Posted April 23, 2010 Author Share Posted April 23, 2010 teraz ciężko cokolwiek sprzedać :roll: ludziska kasy nie maja polatam na 2giej trymer gazu był zle ustawiony to chyba dlatego gaz nie działa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.