Janosik72 Opublikowano 7 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2010 no fakt mi wychodzi przesylka 26 i 29 dolarow cos naciagneli :-) Jan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekxxd Opublikowano 8 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2010 to jest błąd na ich stronie. Wystarczy, że weźmiesz accucela i później ten samolot i jest dobrze. Ja na waszym miejscu napisałbym do obsługi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elektryki_rc Opublikowano 8 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2010 Chyba już to poprawili ? Ja dodaję model do koszyka i widzę : International (Registered) Air Mail 501-750g $14.99 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapier Opublikowano 8 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2010 to dziwne bo ja nadal mam wylacnie EMS Express (POLAND) 0g - 999g $37.63 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuperBeb Opublikowano 8 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2010 W koszyku jest normalnie: dwie opcje wysyłki,lecz kiedy przejdziemy dalej do zakupów tzn. prawdziwego zamawiania wtedy jest tylko opcja EMS Express (POLAND) 0g - 999g $37.63 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapier Opublikowano 8 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2010 dokladnie. Kalkulator wagowy pokazuje 2 opcje ale przy zamawianiu juz tylko drozsza. Jeszcze ta cena dolara.....Pasuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.