Maciej1996 Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Witam, Ostatnio dosyć porządnie przywaliłem w ziemię i ośka silnika dość mocno się zgięła i nie warto jej prostować, z tego powodu mam zamiar kupić nową, ale no nie mogę jej nigdzie znaleźć w sklepach Wymiary to średnica ośki 3,2mm a długość 45,5 mm, Jak by ktoś taką znalazł w jakimś sklepie to proszę o pomoc Z góry dzięki ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f-150 Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Poszukaj w modelarnia.pl ośki o śr.3,17 na pewno mają do reya. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qbatus Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Maciej1996 po co zakładasz nowy wątek? Przecież zadałeś już to pytanie i odpowiedziałem na nie w tym wątku: http://pfmrc.eu/viewtopic.php?t=18357 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qbatus Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Ok zwracam honor. Nie zobaczyłem że to pytanie zadałeś przed moją odpowiedzią. Co nie zmienia faktu, że zadałeś je dwa razy będziesz musiał rozdać więcej magicznych punktów "pomógł" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.