specyfick Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Niestety, długo się biłem czy wrzucić post w tym dziale. Ale to co nieuchronne w końcu nadchodzi. Niestety mam powód żeby napisać w tym dziale. Wszystko opisane na naszej Teamowej stronie TU Pięknie. Aż niewierze że dałem radę aż tak rozbić taki mocny model. Ale z żywiołem nie ma żartów. Miłego czytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba r. Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2010 eee tam, nie takie rzeczy się naprawiało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur Caban Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Złamało się - to trzeba skleić: http://www.pfmrc.eu/viewtopic.php?t=9190&postdays=0&postorder=asc&start=30 Pzdr- A. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.