Gość pitplane Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Witam Ciekawych wrażeń, po XVIII Zawodach Modeli Szybowców Zdalnie Sterowanych o Puchar Ziemi Sądeckiej zapraszam na krótką relację: http://www.f3f-klif.pl/2010/04/gorski-wiatr-w-tegoborzu-xviii-zawody-modeli-szybowcow-f3f/ Pozdrawiam Piotr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba r. Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2010 no tak, Krzysiek najwięcej się z wiaderkiem ziemniaków nalatał zawody udane, oprócz kilku niedociągnięć ze strony sędziów bazowych przebiegły bezproblemowo i w miłej atmosferze. Gratulacje zwycięzcom 8) i wszystkim, którzy odważyli się latać i zakręcać 5m od słupów energetycznych :twisted: termika jak zawsze trochę mieszała, ale taki urok latania w górach no i na tylu zdjęciach się znalazłem ja i Trinity, i nawet mój kozacki DLG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.