Piotrek_SGM Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Witam! W pracy się wydało, że się bawię w modelarstwo no i teraz muszę się "wykazać" w imieniu kolegi i w temacie zabawek latających :mrgreen: Nie spotkaliście się może z jakimś źródłem części do produktów firmy Jamara? Kolega potrzebuje silniczka do helikopterka Jamara Nano: Wiem, że temat wydaje się błahy, ale postawcie się w sytuacji synka kolegi :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablolotnik Opublikowano 2 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2010 W niektórych chinskich mikroserwach są takie same silniczki .Tylko nie psuj sprawnych serw bo to za drogo wychodzi lepiej wykorzystaj jakies stare ,uszkodzone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek_SGM Opublikowano 2 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2010 Mikroserwach? Nie sądzę - spójrz na wymiary. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Y/F-22 Opublikowano 2 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2010 Nie w mikro, ale w HS-81 są takie na pewno, sam ostatnio rozbierałem to serwo.... Zajrzyj tu.... http://www.allegro.pl/item933146425_jamara_nano_heli_3_silniki_3_kanalowe_ster.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel66 Opublikowano 2 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2010 mam takie 2 silniki jak chcesz to pm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek_SGM Opublikowano 2 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2010 Nie w mikro, ale w HS-81 są takie na pewno, sam ostatnio rozbierałem to serwo.... Hmmm.... zerknę, bo mam jakieś HS-81 uszk. Zajrzyj tu.... http://www.allegro.pl/item933146425_jamara_nano_heli_3_silniki_3_kanalowe_ster.html O, to ciekawy i realny trop. Dzięki. Napiszę do kolesia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek_SGM Opublikowano 2 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2010 mam takie 2 silniki jak chcesz to pm Dzięki, odezwę się zaraz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek_SGM Opublikowano 4 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2010 Z allegro nie odpowiadają, pawel66 chwilowo też nie. Ustaliłem z właścicielem modelu, że silniczek jest na 3.7V Może jeszcze ktoś ma jakiś pomysł? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek_SGM Opublikowano 12 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2010 Wielkie dzięki pawel66 za silniczek. Jak kolega wypróbuje to się pochwalę czy Helik lata (na tyle, na ile on w ogóle lata bo się nie orientuję) "Pomógł" dla Ciebie i dla Y/F-22 zresztą też (za link Allegro) ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.