Wojtass_nt Opublikowano 1 Maja 2010 Opublikowano 1 Maja 2010 Cyber Fly ESA Kittyhawk- nowy właściciel Cyber Fly ESA Sea Fury (kupiłem go na zamówienie i oblatałem jako prototyp) FOX z Windrider'a- nowy właściciel Zlin 50 z Cyber Fly również zaprojektowany na moje specjalne życzenie - SPRZEDANY Cessna 182 z Durafly (140cm)- nowy właściciel Trener FPV (150cm) z Cyber Fly MX-2 od Hype (na zdjęciu trochę pokiereszowany bo porwał go wiatr kiedy stał na ziemi). Obecnie model intensywnie wykorzystywany jako holownik dla szybowców o masie max 900g.- nowy właściciel
Wojtass_nt Opublikowano 21 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 21 Czerwca 2010 Mentor holóweczka w miejsce MX-2 S1-Swift wersja 176cm rozpiętości. Laminatowy kadłub, skrzydła styro kryte balsą 1mm. Obecnie kadłub jest w fazie malowania ostatecznego. Swift lata rewelacyjnie. Waży 850g. Bez klapolotek trzeba bardzo dobrze ocenić warunki aby nie przelecieć lądowiska. Ma znakomitą doskonałość. Po wyrzucie z ręki przelatuje około 300m. Przepięknie kręci akrobacje, ma doskonałą szybkość jak na takiego malucha i cudownie świszczy :jupi: i buja się w termice. Nie spodziewałem się, że z kadłuba za 71zł kupionego na allegro wyjdzie mi taki rewelacyjny szybowiec.
Wojtass_nt Opublikowano 4 Listopada 2010 Autor Opublikowano 4 Listopada 2010 Ventus z CM PRO Rozpiętość 2.6m Chowane podwozie, wysuwane hamulce. mini F-18 Blue Angels z HobbyKing Niestety z powodu błędów ustawienia modelu przy oblocie- model mocno pobity. W późniejszej krótkiej eksploatacji nawaliło serwo- model bardzo mocno pobity. A jeszcze później wiatrak stracił w locie wszystkie łopatki- model uziemiony. Latał rewelacyjnie!
Wojtass_nt Opublikowano 30 Marca 2011 Autor Opublikowano 30 Marca 2011 Nowy nabytek czekający na oblot Potrzebowałem czegoś większego niż 90cm akrobacik. EDGE 540 w barwach RED BULLa promodel Peter Besenyei. Rozpiętość 120cm
Wojtass_nt Opublikowano 21 Maja 2011 Autor Opublikowano 21 Maja 2011 Do kolekcji SZD-51 Junior. Rozpiętość 3m Waga 3200g
Wojtass_nt Opublikowano 14 Września 2012 Autor Opublikowano 14 Września 2012 Taki Swifcik wpadł do uzbrojenia. Niestety zdatny do lotu będzie pewnie dopiero na wiosnę.
Wojtass_nt Opublikowano 16 Września 2013 Autor Opublikowano 16 Września 2013 Czas nieco odświeżyć flotę:SZD-9 Bocian własnej produkcji.Rozpiętość 3.5mWaga 4050g
Wojtass_nt Opublikowano 10 Czerwca 2014 Autor Opublikowano 10 Czerwca 2014 Swift zmienił właściciela a w jego miejsce pojawił się ASG 29 o rozpiętości 4.8m.
Wojtass_nt Opublikowano 30 Lipca 2016 Autor Opublikowano 30 Lipca 2016 Witam Gdyby ktoś był zainteresowany to model z poprzedniego posta- ASG-29 jest na sprzedaż! Wersja ulepszona o przezroczystą kabinkę z imitacją kokpitu.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.