olson Opublikowano 28 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2007 Wrzuć lepiej zdjęcia innych swoich modeli, chętnie pooglądam A proszę bardzo , Model przedstawia samolot : Staffelkapitana Oblt. Gerhardta Schopfela z 18 sierpnia 1940 roku, Calias we Francji. Zdjęcia robione ok października tamtego roku... teraz model troszkę zakurzony, a że leń jestem to nie chce mi się nowych robić. Kurcze chciałbym kiedyś coś takiego ale w RC... tyle że makietowe a nie te pokraki japońskie. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Way Opublikowano 28 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2007 :shock: :shock: No weź Ty mnie chlłpie nie dobijaj... :shock: :shock: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ładziak Opublikowano 28 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2007 To ja zacznę od pytań: - kto jest producentem modelu? - silnik był w komplecie / z zestawu waloryzacyjnego / robiony od podstaw? - czym malujesz? - pytam zarówno o farby jak i narzędzia. Że model prezentuje się elegancko chyba nie muszę mówić? A co tam, powiem: model prezentuje się elegancko! Przyczepiłbym się jedynie do ostrości fotek... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olson Opublikowano 29 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2007 Producent to Tamiya , skala 1/72 Silnik to jest zestaw żywiczny CMK, cena bardzo miła ok 25-30zł Maluję aerografem farbami olejnymi Model Masterami oraz akryle Gunze, lakier wykończeniowy Vallejo Matt Varnish Cieszę się że się podoba, a o Messerschmicie prosze bardzo można mówić największe oszczerstwa... :jupi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puskal Opublikowano 29 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2007 Naprawdę podobają mi się twoje modele, aż mam ochotę posiedzieć trochę przy redukcjynych. Bardzo podobają mi się malowania twoich modeli, wszelkiego rodzaju efekty nie są nachalen i wyglądają realistycznie. Jak dla mnie jest to bardzo ważne przy modelach redukcyjnych. Co z tego że można potwierać cały model (karabiny, silnik, kabina, różnego rodzaju wzierniki) jak nie będziesz potrafił tego realistycznie pomalować. Tobie udaje się to idealnie wyważyć. Naprawdę gratuluje i tak trzymaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.