Skocz do zawartości

Bf 109 E-4

olson

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Wrzuć lepiej zdjęcia innych swoich modeli, chętnie pooglądam

A proszę bardzo :D ,

Model przedstawia samolot :

Staffelkapitana Oblt. Gerhardta Schopfela z 18 sierpnia 1940 roku, Calias we Francji.

hpim1734ut9.jpg

hpim1732eh9.jpg

hpim1729ek8.jpg

hpim1737mb3.jpg

hpim1741wi8.jpg

Zdjęcia robione ok października tamtego roku... teraz model troszkę zakurzony, a że leń jestem to nie chce mi się nowych robić. Kurcze chciałbym kiedyś coś takiego ale w RC... tyle że makietowe a nie te pokraki japońskie.

Pozdrawiam

Opublikowano

:shock: :shock:

No weź Ty mnie chlłpie nie dobijaj...

:shock: :shock:

Opublikowano

To ja zacznę od pytań:

- kto jest producentem modelu?

- silnik był w komplecie / z zestawu waloryzacyjnego / robiony od podstaw?

- czym malujesz? - pytam zarówno o farby jak i narzędzia.

Że model prezentuje się elegancko chyba nie muszę mówić? A co tam, powiem: model prezentuje się elegancko! :D

Przyczepiłbym się jedynie do ostrości fotek...

Opublikowano

Producent to Tamiya , skala 1/72

Silnik to jest zestaw żywiczny CMK, cena bardzo miła ok 25-30zł

Maluję aerografem farbami olejnymi Model Masterami oraz akryle Gunze, lakier wykończeniowy Vallejo Matt Varnish

Cieszę się że się podoba, a o Messerschmicie prosze bardzo można mówić największe oszczerstwa... :jupi:

Opublikowano

Naprawdę podobają mi się twoje modele, aż mam ochotę posiedzieć trochę przy redukcjynych. Bardzo podobają mi się malowania twoich modeli, wszelkiego rodzaju efekty nie są nachalen i wyglądają realistycznie. Jak dla mnie jest to bardzo ważne przy modelach redukcyjnych. Co z tego że można potwierać cały model (karabiny, silnik, kabina, różnego rodzaju wzierniki) jak nie będziesz potrafił tego realistycznie pomalować. Tobie udaje się to idealnie wyważyć. Naprawdę gratuluje i tak trzymaj

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.