GregorianR Opublikowano 28 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2007 http://youtube.com/watch?v=5cWP0f2E8_k Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelarzkobi Opublikowano 28 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2007 Całkiem fajnie modelik lata A to drzewo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GregorianR Opublikowano 29 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2007 Całkiem fajnie modelik lata A to drzewo... Lata bardzo fajnie tylko już mi się nudzi bo brakuje mu lotek A na drzewo bym wleciał bo słabo reaguje na ster kierunku :!: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelarzkobi Opublikowano 29 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2007 Jeśli słabo reaguje na ster kierunku to zwiększ mu wychylenia albo zrób nową lotke do steru troche większą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GregorianR Opublikowano 30 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2007 Włśnie myslałem o zrobieniu troche większego! Ateraz będe musiał wymienic serwo bo mi wczoraj padło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Way Opublikowano 31 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2007 Drzewo... Od teraz będziemy mówić " Zaliczyłem wiewiórę lub dzięcioła" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GregorianR Opublikowano 31 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2007 Można i tak chociaz nie zaliczyłem dzięcioła ale nie wiele brakowało! Nawet nie wiem jak mi się udało z tego wybrnąć! Na filmie to tak nie wygląda jak w rzeczywistości było! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GregorianR Opublikowano 24 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2007 Wczoraj odbyły się moje pierwsze loty z komórką przyklejoną do samolotu! Wszystko razem ważyło około 800-850gr, myślałem że nie poleci ale na tym silniku szedł jak burza! Telefon przykleiłem na spodzie kadłuba! Widok moze nie ciekawy ale na poczatku wolalem polatac standardowo nad zbozem! http://youtube.com/watch?v=VdFVART1Wg0 Przy następnych próbach telefon bedzie umieszczony tak aby widać było co się dzieje przed samolotem! Po pierwszej min filmu coś dopiero widać- czyli PGR ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam99999 Opublikowano 27 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 A masz w nim lotki na skrzydłach??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barlu Opublikowano 27 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 Pisał że nie, czytaj temat :? Ładny tatuaż na nodze Czy mi się wydawało czy tam w jednym momencie księżyc widziałem :mrgreen: ładnie rzeczywiście lata :wink: A ten start na dzień dobry był wspaniały Nie mówimy na końcu tak brzydko jeśli kręcimy film na pokaz, przekaż kamerzyście :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: (słyszałem co tam było ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GregorianR Opublikowano 29 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 Lotek jak pisał Lubart nie miał. A kamerzysta rzeczywiście troche przesadził Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.