m-muzyk Opublikowano 1 Maja 2010 Opublikowano 1 Maja 2010 Cześć - mam nastepujący problem - ujmę to najlepiej w punktach. Otóż: 1. Syn ( 8 lat ) zaczyna przygodę z modelarstwem - otrzyma niebawem aparaturę Futaba T7c. 2. Aparatura jest z USA i oczywiście w standardzie 72 MHz 3. Chcąc być korekt z prawem w Polsce - nie może używać tego pasma. 4. Co i gdzie kupić, żeby być legal - jak zamontować, ( może jakiś manual ), może ktoś z kolegów z podkarpacia zechciałby pomóc ???? 5. Gdzie i jakie kupić odbiorniki. Dzięki z góry za pomoc. Pozdrawiam . Wojtek.
Janosik72 Opublikowano 1 Maja 2010 Opublikowano 1 Maja 2010 do napisanego PW odbiorniki sa dostepne na Ebayu
arti61 Opublikowano 2 Maja 2010 Opublikowano 2 Maja 2010 Mam pytanie, dla kogo jest to radio? , dla taty czy dla ośmiolatka? Już to widzę jak małe dziecko połączy cała elektronikę i ustawi wszystkie parametry w nadajniku. A gdzie elementarne pojęcie o klejeniu zwykłych listewek ? Na takie pytania na poważnym forum należy się tylko taka ikonka :crazy:
freekamil Opublikowano 3 Maja 2010 Opublikowano 3 Maja 2010 Mam do sprzedania odbiornik futaba na 72 mhz gdyż kiedyś przez pomyłkę kupiłem.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.