m-muzyk Posted May 1, 2010 Share Posted May 1, 2010 Cześć - mam nastepujący problem - ujmę to najlepiej w punktach. Otóż: 1. Syn ( 8 lat ) zaczyna przygodę z modelarstwem - otrzyma niebawem aparaturę Futaba T7c. 2. Aparatura jest z USA i oczywiście w standardzie 72 MHz 3. Chcąc być korekt z prawem w Polsce - nie może używać tego pasma. 4. Co i gdzie kupić, żeby być legal - jak zamontować, ( może jakiś manual ), może ktoś z kolegów z podkarpacia zechciałby pomóc ???? 5. Gdzie i jakie kupić odbiorniki. Dzięki z góry za pomoc. Pozdrawiam . Wojtek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Janosik72 Posted May 1, 2010 Share Posted May 1, 2010 do napisanego PW odbiorniki sa dostepne na Ebayu Link to comment Share on other sites More sharing options...
arti61 Posted May 2, 2010 Share Posted May 2, 2010 Mam pytanie, dla kogo jest to radio? , dla taty czy dla ośmiolatka? Już to widzę jak małe dziecko połączy cała elektronikę i ustawi wszystkie parametry w nadajniku. A gdzie elementarne pojęcie o klejeniu zwykłych listewek ? Na takie pytania na poważnym forum należy się tylko taka ikonka :crazy: Link to comment Share on other sites More sharing options...
freekamil Posted May 3, 2010 Share Posted May 3, 2010 Mam do sprzedania odbiornik futaba na 72 mhz gdyż kiedyś przez pomyłkę kupiłem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.