Gość Anonymous Opublikowano 29 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2007 Witam! Potrzebuję informacji od jakiegoś posiadacza tegoż właśnie odbiornika; otóż wreszcie nauczony że nie przykleja się anteny na taśmy, wyrwałem ją dwukrotnie... Raz dolutowałem, za drugim szlag trafił antenę i się zapodziała... I to moje pytanie czy ktoś mógłby mi podać długość anteny w przybliżeniu bo na pudełku nie ma o tym słowa... Z góry dzięki, Bartek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 29 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2007 moja ma 96 cm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gfilipek Opublikowano 29 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2007 http://www.hitecrcd.com/pages/support/66#2 "Q. How long should the antenna be? A. The antenna is 42 inches (1050mm). If you are replacing the antenna, make sure to use a multi-strand wire of about 28 gauge." :?: :?: :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 29 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2007 Jak widać długość anteny to ok.1m jak się chińczykowi utnie (a może nie wziąłem zapasu w odbiorniku pod uwagę :mrgreen: ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gfilipek Opublikowano 29 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2007 Spory zapas, 9cm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 13 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2007 I teraz pojawia się problem bo zakupiłem kabel (a nawet 2 na antene) jeden 29-nitkowy (ktory waży ok. 30g) i drugi, lekki ale tylko 14-nitkowy... I co z tym fantem zrobić? Mogę użyć tego lżejszego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.