Locke Opublikowano 3 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2010 Witam! Czy ktoś lata w Rzeszowie, lub okolicach ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HuGuSiK23 Opublikowano 3 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2010 Ja latam w okolicach - Nowa Dęba(53km od Rzeszowa), ale pogadaj z użytkownikiem HubertFab. Lata sobie w Bratkowicach Pozdrawiam Hubert Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysiekB. Opublikowano 3 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2010 Jak będę miał już czym (czyt. zbuduje TOTO'a) to chętnie wpadne do Rzeszowa na wspólne loty;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Congestus Opublikowano 4 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2010 Ja latam na drabiniance koło pętli 31 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Krymski Opublikowano 4 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2010 Witam Latamy w Krzywej.. koło Rzeszowa tu namiary na lotnisko , a tu zdjęcia z naszego latania Pozdrawiam i zapraszam Sławek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kylorc Opublikowano 4 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2010 Ja latam i to bardzo dużo, w okolicach Białej i na polach papieskich za katedra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Locke Opublikowano 5 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2010 A na "lotnisku modelarskim" na Załężu za giełdą samochodową nikt z Was nie lata ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kylorc Opublikowano 5 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2010 Nie znam tego miejsca. Podeślij mi jakieś namiary i napisz coś o tym lotnisku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sacred Opublikowano 5 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2010 Ostatnio latam na dawnym lotnisku modelarskim w Zgłobniu, aczkolwiek nie wiem czy legalnie (nie wiem czy jest dzierzawione przez modelarzy). Jeszcze nikt mnie nie przepędził. Chcę się też kiedyś wybrać na osławione lotnisko w Krzywej. Jest podobno super. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
false Opublikowano 5 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2010 Ja bym z chęcią gdzieś polatał, ale niestety aktualnie nie mam samochodu. Do niedawna jeszcze pozostawała łąka obok heliosa (mieszkam w akademiku PRZ), ale teraz coś zaczeli budować i nie mam gdzie latać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Locke Opublikowano 5 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2010 To jest to lotnisko w Załężu. Jest tam pas startowy, ale to tylko bardzo niska trawa. Na czerwono zaznaczyłem mniej-więcej gdzie się ten pas znajduje, w żółtym obrębie przeważnie się lata. Na zielono zaznaczyłem miejsce gdzie też latałem. Jedyne co może tam modelarzom przeszkadzać, to huk od motorów, ponieważ znajduje się tam tor motocrossowy (widać go na mapie). Na szczęście ciągle tam nie jeżdżą. Dojechać można autobusem linii: "1". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kylorc Opublikowano 5 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2010 A kiedy tam latasz może bym się wybrał. Podaj swoje namiary na Pw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HubertFab Opublikowano 2 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2010 I ja polecam lotnisko na Krzywej. I tu jeszcze moja fotka na parking lotniska wykonana z delty rc: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kylorc Opublikowano 3 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2010 Wybiorę się do was w ten weekend. Słyszałem, że macie na lotnisku działającą wyciągarkę. Kiedy będzie można z niej skorzystać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radosław Opublikowano 28 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2010 1z Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiterN Opublikowano 28 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2010 Witam Mam pytanie: Czy lotniska o których tutaj mowa są otwarte dla wszystkich modelarzy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qbatus Opublikowano 5 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2010 A kto lata w Strażowie? Ja tam bywam rzadko, ale mój brat niedawno się tam przeprowadził i doniusł, że w okolicach boiska sportowego latają jakieś modele. Byłem tam nawet, ale w niedziele i lało, a podobno w sobotę było kilka osób. Będę tam w przyszły weekend, więc jeśli pogoda dopisze to chętnie bym poznał modelarzy spod Rzeszowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coonts Opublikowano 19 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2010 Ja latam w Kosinie Ok. 36 km od Rzeszowa. Witam. A ja, jak jestem u rodziców, latam w Rogóżnie. 2 km od Kosiny . Czasem latam też w Żołyni. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qbatus Opublikowano 1 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2010 Coś martwy ten Wasz temat, a to dziwne, bo w wyszukiwarce wyskoczyło 71 użytkowników z Rzeszowa A ja mam takie pytanko. Czy jest w Rzeszowie ktoś kto posiada i lata modelem ESA? Na święta jadę do rodziny i chętnie zorganizował bym jakiś sparing Ma ktoś ochotę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qbatus Opublikowano 6 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2010 Nikt nie odpowiada na moje apele, ale będę próbował. Dostałem cynk, że w Rzeszowie pod katedrą grupa studentów spotyka się od czasu do czasu na treningi ESA. Jeśli ktoś coś o tym wie, bardzo proszę o kontakt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.