ryukishin Opublikowano 4 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2010 Może wie Ktoś co to za akumulatorek (NiCd czy NiMH)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MironRC Opublikowano 4 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2010 no niestety wróżek nie ma :wink: na opakowaniu nie jest napisane co to za akumulatorek? :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryukishin Opublikowano 4 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2010 ...właśnie liczę na to, że jakaś mi pomoże :wink: Znaleźć nie mogę w interświecie, a opakowanie zapodziałem. Na samej grzałce też nic na ten temat nie ma... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 4 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2010 http://www.tiger.com.tw/product/2157.html wodorek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryukishin Opublikowano 4 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2010 ...o widocznie słabo szukałem, dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.