Artur z kołobrzegu Opublikowano 6 Maja 2010 Opublikowano 6 Maja 2010 matematyka XD możesz na nią liczyć heheh
piejar Opublikowano 6 Maja 2010 Opublikowano 6 Maja 2010 Janusz Joe - naucz się dobrze: - mnożenia wyrażeń w nawiasach, - mnożenia i dzielenia obu stron równania przez tą samą liczbę/wyrażenie, - przenoszenia na drugą stronę równiania (grupowania), - tabliczki mnożenia i dodawania w zakresie do 100 Jak to skumasz to nawet na studiach będziesz panisko. Wiem, bo na studiach spotkałem takich co tego nie umieli (na polibudzie)
diem Opublikowano 6 Maja 2010 Opublikowano 6 Maja 2010 Wiem, bo na studiach spotkałem takich co tego nie umieli (na polibudzie) Przerażające jest to, że tą polibude skończyli
piejar Opublikowano 6 Maja 2010 Opublikowano 6 Maja 2010 Ano skończyli. A Ty takich nie znasz ? :lol2: Ale wiesz, dopóki nie projektują mostów, wind i innych obiektów masowego rażenia to pół biedy.
Bartek L Opublikowano 7 Maja 2010 Opublikowano 7 Maja 2010 A tam matma, ja dziś miałem w szkole ciekawszą sytuację niż dodawanie i mnożenie. Profesorka od biologii, postrach szkoły pyta kolegę, na koniec kiedy chce mu wpisać ocenę pyta jak się nazywa. On odpowiada, że Marcin. Psorka tak sie patrzy na niego spod okularów, i mówi, że to imię, a ona pyta o nazwisko. Kumpel drapie się po głowie, myśli tak z 3 sekundy i mówi, że ma numer 32. My już wszyscy w śmiech, pani też, mówi, że ona chce wiedzieć jak on ma na nazwisko i zaczyna się śmiac po raz pierwszy od dwoch miesięcy może Kolega już kompletnie ogłupiały stwierdza, że "nie wie o co Pani Profesor chodzi" ;D . I najlepsze, że nie robił sobie jaj, tylko na poważnie To tak a propos rozwiązywania równań na polibudzie :mrgreen:
Tomisław Piotr Opublikowano 7 Maja 2010 Opublikowano 7 Maja 2010 Ta Psorka dobrze znała powiedzenie- "Przywalę ci tak, że zapomnisz, jak sie nazywasz."
piejar Opublikowano 10 Maja 2010 Opublikowano 10 Maja 2010 Moja córka (16 l) do dziś musi kombinować która to jest prawa a która lewa ręka. Też tak miałem :crazy:
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.