Artur z kołobrzegu Opublikowano 6 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2010 matematyka XD możesz na nią liczyć heheh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piejar Opublikowano 6 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2010 Janusz Joe - naucz się dobrze: - mnożenia wyrażeń w nawiasach, - mnożenia i dzielenia obu stron równania przez tą samą liczbę/wyrażenie, - przenoszenia na drugą stronę równiania (grupowania), - tabliczki mnożenia i dodawania w zakresie do 100 Jak to skumasz to nawet na studiach będziesz panisko. Wiem, bo na studiach spotkałem takich co tego nie umieli (na polibudzie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diem Opublikowano 6 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2010 Wiem, bo na studiach spotkałem takich co tego nie umieli (na polibudzie) Przerażające jest to, że tą polibude skończyli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piejar Opublikowano 6 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2010 Ano skończyli. A Ty takich nie znasz ? :lol2: Ale wiesz, dopóki nie projektują mostów, wind i innych obiektów masowego rażenia to pół biedy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek L Opublikowano 7 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2010 A tam matma, ja dziś miałem w szkole ciekawszą sytuację niż dodawanie i mnożenie. Profesorka od biologii, postrach szkoły pyta kolegę, na koniec kiedy chce mu wpisać ocenę pyta jak się nazywa. On odpowiada, że Marcin. Psorka tak sie patrzy na niego spod okularów, i mówi, że to imię, a ona pyta o nazwisko. Kumpel drapie się po głowie, myśli tak z 3 sekundy i mówi, że ma numer 32. My już wszyscy w śmiech, pani też, mówi, że ona chce wiedzieć jak on ma na nazwisko i zaczyna się śmiac po raz pierwszy od dwoch miesięcy może Kolega już kompletnie ogłupiały stwierdza, że "nie wie o co Pani Profesor chodzi" ;D . I najlepsze, że nie robił sobie jaj, tylko na poważnie To tak a propos rozwiązywania równań na polibudzie :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomisław Piotr Opublikowano 7 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2010 Ta Psorka dobrze znała powiedzenie- "Przywalę ci tak, że zapomnisz, jak sie nazywasz." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piejar Opublikowano 10 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 Moja córka (16 l) do dziś musi kombinować która to jest prawa a która lewa ręka. Też tak miałem :crazy: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.