wojcio69 Opublikowano 5 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2010 Witam Pozwolę sobie zamieścić informację o imprezie organizowanej przez Aeroklub w Ostrowie Wielkopolskim Memoriał Henryka Jerzyka Aeroklub Ostrowski zaprasza na "Memoriał Henryka Jerzyka". Zawody zaliczane do Pucharu Polski Latających Makiet Samolotów klasy F4B, C, G, H. Lotnisko Michałków 22-23.05.2010 Informacje •Zawody zostaną rozegrane zgodnie z Kodeksem Sportowym FAI i Regulaminem Sportowym AP. •Zawodnicy muszą posiadać aktualną na 2010 r Licencję Sportową AP. •Zawody zostaną rozegrane na Lotnisku Aeroklubu Ostrowskiego w Michałkowie. •Zakwaterowanie zawodników - ORGANIZATOR NIE ZAPEWNIA NOCLEGÓW. Do dyspozycji zawodników jest pole namiotowe na terenie lotniska i dostęp do sanitariatów. Polecane hotele : ◦Borowianka www.borowianka.pl - 4 km od lotniska ◦MALWA: www.hotelmalwa.pl - 15 km od lotniska ◦Tani Hostel : www.inwestma.pl 12 km od lotniska •Wyżywienie zawodników we własnym zakresie - na lotnisku są czynne dwa lokale gastronomiczne. •Opłata startowa od zawodnika Seniora wynosi 50,-PLN, od Juniora 20,- zł •Zwycięzcy zawodów otrzymają dyplomy, puchary. •Zgłoszenia należy przesłać do dnia 14.05.2010r Dane do przesyłania zgłoszeń: Radosław Oleksy ul.Poniatowskiego 9 63-430 Odolanów tel: 606197880 sklep@modelarski.com Adres poczty elektronicznej jest chroniony przed robotami spamującymi. W przeglądarce musi być włączona obsługa JavaScript, żeby go zobaczyć. PLAN ZAWODÓW 22.05.2010 7.00-9.00 Rejestracja zawodników 8.00-12.00 Ocena Statyczna we wszystkich klasach 12.30 Oficjalne otwarcie zawodów 12.00-16.00 I Kolejka lotów 16.30-19.00 II kolejka lotów 23.05.2010 9.00-15.00 III kolejka lotów 16.00 Zakończenie Zawodów Organizator zastrzega sobie możliwość drobnych zmian w programie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu-rc Opublikowano 12 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2010 Co jest nikt się nie wpisuje nikt się nie wybiera??!! Ja się zbieram powoli tak blisko że aż żal przepuścić!. :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malker Opublikowano 12 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2010 Ja będę na pewno :rotfl: Dla tych co nie będą, będzie film Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu-rc Opublikowano 12 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2010 ...no relacja filmowa z ostatniej tej imprezy rok temu była super! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojcio69 Opublikowano 12 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2010 Witam Jak to nikt się nie wybiera. A ja to co? Nalepka na piwo :wink: Jadę ze Śremu i mogę jechać przez Jarocin, Pleszew lub przez Borek Wlkp., Koźmin Wlkp., Krotoszyn. Jakby był kto chętny to mogę zabrać po drodze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu-rc Opublikowano 12 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2010 Nie no autor tematu to wiadomo że będzie ni ta żadna "Nalepka na piwo" :lol2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor Opublikowano 13 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2010 Wojtek a mnie zabierzesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojcio69 Opublikowano 13 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2010 Witam Szczepan nie ma sprawy. Co mi za różnica czy pojadę przez Krotoszyn, Pleszew czy Kalisz. Przy okazji bym sobie przypomniał jak wygląda MIG 15 na Częstochowskiej (jeżeli tam jeszcze stoi). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor Opublikowano 13 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2010 Mig niestety "odleciał" Oczywiscie to był żart z mojej strony ,chociaz jak bedziesz w Kaliszu to zapraszam do odwiedzenia modelarni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOBAS Opublikowano 14 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2010 to jak narazie się wpisali gapie oki ekipa poznańska stawia się w pełnej gotowości :mrgreen: (nocleg załatwiony) zresztą jak dla mnie to troszkę coś nie tak dublować temat http://pfmrc.eu/viewtopic.php?t=27883 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOBAS Opublikowano 19 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2010 WIADOMOŚĆ Z OSTATNIEJ CHWILI ZAWODY ODWOŁANE Z POWODY WODY, WIELKIEJ WODY termin zostanie podany później donosi RADpressOLPEN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek Oleksy Opublikowano 16 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2010 Dla spóźnialskich dołożyłem kolejny hotel !!!: Sekcja Modelarska Aeroklubu Ostrowskiego zaprasza na " Memoriał Henryka Jerzyka". Zawody zaliczane do Pucharu Polski Latających Makiet Samolotów klasy F4B, C, G, H. Lotnisko Michałków 25-26.09.2010 UWAGA !!! Podczas zawodów zostanie oficjalnie zakończona rywalizacja w Pucharze Polski klas F4B, C, G, H, oraz nastąpi wręczenie pucharów i dyplomów dla zwycięzców w klasyfikacji pucharowej. Informacje •Zawody zostaną rozegrane zgodnie z Kodeksem Sportowym FAI i Regulaminem Sportowym AP. •Zawodnicy muszą posiadać aktualną na 2010 r Licencję Sportową AP. •Zawody zostaną rozegrane na Lotnisku Aeroklubu Ostrowskiego w Michałkowie. •Zakwaterowanie zawodników - ORGANIZATOR NIE ZAPEWNIA NOCLEGÓW. Do dyspozycji zawodników jest pole namiotowe na terenie lotniska i dostęp do sanitariatów. Polecane hotele : ◦Borowianka www.borowianka.pl - 4 km od lotniska Zajazd Hacjenda - 4 km od lotniska ◦MALWA: www.hotelmalwa.pl- 15 km od lotniska ◦Tani Hostel : www.inwestma.pl 12 km od lotniska -Hotel STAL - 7 km od lotniska •Wyżywienie zawodników we własnym zakresie - na lotnisku są czynne dwa lokale gastronomiczne. •Opłata startowa od zawodnika Seniora wynosi 50,-PLN, od Juniora 20,- zł •Zwycięzcy zawodów otrzymają dyplomy, puchary. •Zgłoszenia należy przesłać do dnia 14.09.2010r Dane do przesyłania zgłoszeń: Radosław Oleksy ul.Poniatowskiego 9 63-430 Odolanów tel: 606197880 sklep@modelarski.com Adres poczty elektronicznej jest chroniony przed robotami spamującymi. W przeglądarce musi być włączona obsługa JavaScript, żeby go zobaczyć. PLAN ZAWODÓW 25.09.2010 7.00-9.00 Rejestracja zawodników 8.00-12.00 Ocena Statyczna we wszystkich klasach 12.30 Oficjalne otwarcie zawodów 12.00-16.00 I Kolejka lotów 16.30-19.00 II kolejka lotów 26.09.2010 9.00-15.00 III kolejka lotów 16.00 Zakończenie Zawodów Organizator zastrzega sobie możliwość drobnych zmian w programie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.