ZNANY Opublikowano 9 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2010 witam pomyślałem że na tym forum się zapytam o wycenę mojego komputera ponieważ nie mam czasu na zarejestrowanie się na specjalnym forum komputerowym zamierzam sprzedać ten komputer ponieważ po co ma gnić na strychu , a zakupiłem już nowy laptop . więc tak jest to komputer stacjonarny i proszę was o jego wycenę : procesor:AMD sempron 1,61ghz pamięć ram: 512mb ^^ dysk twardy: 120gb karta graficzna: 8500Gt Sonic 256mb stacja dysków:lg super multi z nagrywarką cd/dvd monitor: Lg flatron L1750SQ głośniki:creative mf0025 myszka:no name laserowa klawiatura:tracer multimedialna naprawde bardzooo dużo funkcji z góry thx mam nadzieję ze dostane za niego ok. 500 zł hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ECO400 Opublikowano 9 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2010 yyy... 400zł :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ertman_176 Opublikowano 9 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2010 Chyba deko mniej nawet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meloow Opublikowano 9 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2010 jest tyle wart ile ktoś za niego zapłaci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcus Opublikowano 9 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2010 A jeżeli nikt nie kupi całego to pozostaje na części sprzedać. Może same podzespoły pójdą. :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZNANY Opublikowano 9 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2010 hehe za karte graficzną płaciłem 300zł 1 rok temu a jaki sprzęt polecacie do 1500zł dla brata;0 on woli laptopa jak stacjonarne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meloow Opublikowano 9 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2010 hehe za karte graficzną płaciłem 300zł 1 rok temu nie ważne teraz jest warta 50-100PLN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.