buwi777 Opublikowano 26 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2010 szukam odbiornika do trenerka dobrego i najlepiej nie drogiego no i żeby działał z nadajnikiem Haitek Flash 5 Zdecyduj dobry czy niedrogi bo i dobry i niedrogi - TO TYLKO W ERZE :devil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miałczek Opublikowano 26 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2010 :devil: chodzi o taki żeby trenerek nie spadł i odległość miał myślę że powinieneś wiedzieć lepiej jaki ja dopiero zaczynam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buwi777 Opublikowano 26 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2010 :devil: chodzi o taki żeby trenerek nie spadł i odległość miał myślę że powinieneś wiedzieć lepiej jaki ja dopiero zaczynam Polecam Jeti Rex 5 lub Jeti Rex 7 - dobre i relatywnie tanie ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miałczek Opublikowano 26 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2010 ok dzięki bardzo Pozdrawiam ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.