marek rokowski Opublikowano 9 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2010 ech chłopaki! tak zacheciliście mnie swoimi opisami że postanowiłęm też sobei coś zbudować przez Was nie spałęm wczoraj prawie całą noc! )) a oto efekt: ponieważ sam jeszcze nie wiem czy wyjdzie z tego ESA czy znowu półmakietka - relacje z budowy wklejam do slowflyerów ale jak już pojawi się w wersji kamuflażowo/bojowej - pogonię ja Wam kota po niebie! hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirolek Opublikowano 10 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 Trzymaj się Kombat-u ..... przecież widać, że to "wojownik" a nie slowfly-er :-) Zapowiada się bardzo ciekawie, podglądam i czekam na kolejene zdjecia .... konkurencja dla cyber-fly? ms Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek rokowski Opublikowano 31 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2011 w ramach porzadków warsztatowych odkryłem że mam wyciety cały zestaw EPA f6 Hellcat ma ktoś ochote go sobie zbudować? jak wygląda finalnie i lata możecie obejrzeć w tym wątku>> http://pfmrc.eu/viewtopic.php?t=27823&highlight=szale%F1stwo+sobotniej+nocy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal_94 Opublikowano 3 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2011 A jaki koszt tego cudeńka? Jak by nie był za duży to jestem chętny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ECO400 Opublikowano 3 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2011 Tutaj masz ofertę Marka: http://www.napolskimniebie.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek rokowski Opublikowano 3 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2011 ten egzemplarz w ramach wietrzenia magazynu - 140 PLN z wysyłka warunek: relacja z budowy na forum hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.