Pablolotnik Opublikowano 10 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 Szukam osób latających w okolicach Ostrzeszowa.Na razie wiem o dwóch userach konkretnie: krzychu-rc i KubaDriver12.Podejrzewam ,ze jest więcej osób.Także proszę o ujawnienie się :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojcio69 Opublikowano 10 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 Witam Paweł w Ostrowie masz cały aeroklub. http://pfmrc.eu/posting.php?mode=editpost&p=292537 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nergal Opublikowano 10 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 W Kępnie była i zapewne nadal jest konkretna modelarnia a co za tym idzie są modelarze-zajrzyj do nich i zapytaj! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malker Opublikowano 10 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 Czesc, ja jestem z Ostrowa Wielkopolskiego. Gdybyś miał jakiekolwiek problemy to pisz na GG a mozemy też się spotkać na lotnisku czy gdzie chcesz. P.S: Nie zauważyłem, że chodzi o osoby latające. Myślałem, że jesteś początkujący Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.